Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics DynaFlyte 3 FW 2018

351 Lei 639 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Următoarea evoluție a gamei noastre de neoprit. Mai rapidă, mai ușoară și mai durabilă decât înainte, DYNAFLYTE 3 încă vine cu amortizarea ASICS GEL pentru a vă oferi suport și protecție împotriva frecării și a iritatiilor, dar acum dispune și de o serie de îmbunătățiri pentru a optimiza pe deplin performanța și confortul atunci când " tintiti pentru cel mai bun timp.

Tehnologia Adapt Mesh 2.0 flexibilă, dar susținută, vă oferă o potrivire perfectă și respirabilă, în timp ce noul Midsole FlyteFoam Lyte face acest DYNAFLYTE cel mai ușor. Arcul îmbogățit vă oferă suport complet de la primul impact la împingere, pe măsură ce vă lansați în alergare, completând sistemul de susținere a substratului care cartografiază exact anatomia piciorului dvs., sprijinind fiecare pas. Noul design vă oferă, de asemenea, un contact complet cu solul, ceea ce înseamnă că aveți o mai mare influență de la călcâi până la degete.

DYNAFLYTE 3 este un pantof ideal, ușor și durabil, pentru sportivi neutri, cu ritm rapid, care doresc să ajunga departe și să depaseasca orice limită.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate