Vitamina B OstroVit Complex 90 tablete

30100Lei
In Stoc Furnizor
Data adaugare
166944
Cod producator
-
Barcode
-

OstroVit Vitamin B Complex este un supliment alimentar sub formă de tablete care conțin vitamine din grupul B, îmbogățite cu vitaminele C și E. Vitaminele din grupul B sunt vitamine solubile în apă și sunt necesare pentru buna funcționare a întregului nostru organism.

 • 90 comprimate per flacon
 • 8 vitamine B îmbogățite cu vitaminele C și E
 • 1 tabletă per porție

Despre OstroVit Vitamina B complex 

Tiamina (vitamina B1) - ajută la menținerea metabolismului energetic normal și la buna funcționare a sistemului nervos. De asemenea, ajută la buna menținere a funcțiilor psihologice precum și la buna funcționare a inimii.

Riboflavina (vitamina B2) - ajută la menținerea metabolismului energetic normal și la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, această vitamină are rol benefic în menținerea stării normale a membranelor mucoase și globulelor roșii. În plus, ajută la sănătatea pielii și la reducerea oboselii și a extenuării.

Niacina (vitamina B3) - similar cu vitamina B1, are rol în menținerea metabolismului energetic normal și, de asemenea, contribuie la menținerea funcțiilor psihologice normale. Precum riboflavina, niacina ajută la menținerea pielii sănătoase și contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.

Acidul pantotenic (vitamina B5) - Acidul pantotenic contribuie la menținerea metabolismului energetic normal, precum și la sinteza și metabolismul adecvat al hormonilor steroizi, al vitaminei D și a unor neurotransmițători. În plus, contrbuie la reducerea oboselii și ajută la menținerea performanței mentale la nivelul optim.

Vitamina B6 - contribuie la sinteza adecvată a cisteinei, contribuie la menținerea metabolismului energetic normal, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Această vitamină ajută la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.

Biotina (vitamina B7) - ajută la menținerea metabolismului energetic normal, ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, contribuie la menținerea metabolismului normal al macronutrienților. Biotina ajută la menținerea sănătății pielii și părului și la menținerea stării corespunzătoare a mucoaselor.

Acidul folic (vitamina B9) - contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii (inclusiv stadiul precoce al acestuia), este implicat în procesul diviziunii celulare, ajută la producerea corespunzătoare de sânge și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei.

Vitamina B12 - contribuie la menținerea metabolismului energetic normal și ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea unui metabolism corespunzător al homocisteinei. Această vitamină joacă un rol important în procesul diviziunii celulare.

Vitamina C - ajută la producerea corespunzătoare de colagen pentru a asigura funcționarea corectă a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și a dinților. În plus, ajută la menținerea metabolismului energetic normal și susține buna funcționare a sistemului nervos și imunitar.

Vitamina E este un puternic antioxidant care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării celulare cauzate de radicalii liberi.

Proprietățile OstroVit Vitamina B complex:

 • Responsabil de buna gestionare a energiei în organism
 • Joacă un rol important în metabolism
 • Susține sistemul imunitar
 • Participă activ la sinteza hormonilor sexuali
 • Co-creează structura celulelor
 • Susține dezvoltarea și creșterea corespunzătoare a organismului
 • Susține activitatea sistemului nervos
 • Responsabil de buna funcționare a sistemului vascular

Cum să utilizați?

1 tabletă pe zi înainte de prima masă a zilei

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Mai multe informati
ProducatorOstroVit
AromaFara-aroma
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si