Gel Maurten 100
Acest gel contine 25 g de energie stocata sub forma de carbohidrati, alcatuit din 6 ingrediente, nu contine coloranti, conservanti sau arome artificiale.
Bautura poate fi utilizata inainte, in timpul si/sau dupa activitatea sportiva.
Ingrediente:apa, glucoza, fructoza, carbonat de calciu, alginat de sodiu, acid gluconic.
Factori nutritivi per 40 g/plic:
➤Energie: 425kJ/ 100Kcal;
➤Grasimi: 0g;
➤Carbohidrati 25g, din care zahar 25g;
➤Proteine: 0g;
➤Sare: 85mg;
Din punct de vedere tehnic, gelurile traditionale contin apa si carbohidrati amestecati intr-un sirop continand adesea arome artificiale si conservanti adaugati. Gel 100 este complet diferit. Este o matrice biopolimera umpluta cu un amestec unic de fructoza si glucoza (raport de 0.8:1) care determina o absorbtie de carbohidrati de catre organismul uman de pana la 100 g/ora.
Gel 100 este fabricat pe baza tehnologiei naturale Hydrogel continand 6 ingrediente naturale, la plicuri de 40 g. Fiecare plic contine 60% carbohidrati.
Consumati gelul inainte, in timpul si/sau dupa activitatea sportiva.
Este binecunoscut ca organismul uman poate ingera in mod normal aproximativ 60 g carbohidrati/ora, sub forma de glucoza sau maltodextrina(un polimer al glucozei). Folosind un raport fructoza: glucoza(maltodextroza) de 0.5:1 se pot ingera maxim 90 g de carbohidrati/ora. Studii recente au aratat ca un continut inca si mai crescut de fructoza, adica peste 0.5:1, permite o absorbtie mai mare de carbohidrati.
Gel 100 se bazeaza pe un raport fructoza:glucoza de 0.8:1.Fiecare plic contine 25 g de carbohidrati. Hydrogel-ul favorizeaza transferul usor al lichidului prin stomac catre intestine unde apa, sarea si carbohidratii sunt absorbiti.
Producator | Maurten |
---|---|
Cod producator | 12002 |