Angajam!

Tricou compresie triatlon barbati Compressport Postural Aero Kona 2019

266 Lei 410 Lei Discount 35% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Tricouri Ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Proiectat pentru a răspunde nevoilor triatlonistilor pentru cele mai mari provocări ale acestora, modelul Compressport Postural Aero oferă un management perfect de gestionare a umidității și o termoreglare excelentă datorita fibrelor anti-frecare, fiind ideal pentru cursa IRONMAN din Kona. Pentru această ediție limitată, materialul fără cusături permite împletirea strânsă a diferitelor fibre pentru a răspunde nevoilor fiecărei părți a corpului în ceea ce privește ventilația și protecția. Poziționat in zone strategice, materialul cu ochiuri de plasa evacuează excesul de căldură și umiditate. Țesatura ușor compresivă din spate ofera suport postural atunci când oboseala se instalează. Ultra ergonomic, se adaptează în mod natural corpului tău, oferind sprijin muscular și aerodinamică optimă. Fibrele și designul mânecilor raglan oferă libertate de mișcare și o potrivire naturală, indiferent de forma corpului tău. 

  • Lejeritate de neegalat - conceput dintr-o fibră mai subțire, mai moale și mai ușoară;
  • Termoreglare optimă - țesutul său unic favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior; Tricotul 3D creează o protectie termică din canale de ventilație și perne de aer. Acesta previne contactul direct cu pielea și controlează variațiile de temperatură între aerul din jur și piele. Temperatura corpului rămâne la nivelul său intern normal, 36-37,5 °, astfel încât organismul să funcționeze corect.
  • Sistem inovativ al buzunarului - Sistemul buzunarului pe două niveluri permite o mai bună organizare a echipamentelor pentru acces rapid și ușor;
  • Greutate: 109.00 g

   Zona de compresie ușoară este integrată direct în țesătură pentru a vă asigura o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată, stimuland capacitatea de respirație și îmbunătățind oxigenarea în timpul efortului și după efort pentru a facilita recuperarea rapidă.

 

    

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate