Angajam!

Jacheta barbati La Sportiva Reign FW 2020

484 Lei 569 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Geci/Veste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Reign JKT din tesatura reciclata este un strat termic extrem de confortabil, cu fermoar frontal si un buzunar atasat la piept.

Respirabilitate maxima;

Confort sporit, oferind libertate maxima de miscare; 

Slim Fit: potrivire perfecta!

Foarte usoara;

La Sportiva introduce sistemul exclusiv de tesaturi reciclate datorita utilizarii fibrelor de poliester reciclat 100% denumit RePET ®. La fiecare produs de imbracaminte care vine cu eticheta „RECICLATA”, La Sportiva va garanteaza urmatoarele caracteristici: fiecare material petrochimic a fost inlocuit cu sticla PET reciclata post-consum, imbracamintea contribuie la protejarea resurselor naturale si la reducerea impactului asupra mediului, calitate excelenta si durabila, emisii mai mici de CO2 (-54%) comparativ cu utilizarea fibrelor poliesterice obisnuite;

Tehnologia LaSpo EKS de Pontetorto: principala caracteristica a EKS este capacitatea sa de a genera caldura in timpul activitatii fizice, folosind caldura latenta;

Tehnologia Polygiene® Odor Control este un tratament textil durabil si eficient care foloseste sare de argint naturală pentru a opri cresterea bacteriilor cauzatoare de miros. 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate