Angajam!

Ceas Suunto 9 Baro Titanium

2.792 Lei 3.285 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Suunto si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Realizat sa reziste!

   Suunto 9 este un ceas GPS potrivit mai multor sporturi, fiind realizat pentru sportivii care vor sa obtina maxim posibil de la ceasul lor. Sistemul inteligent de control al bateriei face ca acest ceas sa reziste atat cat este nevoie. Suunto 9 este realizat pentru antrenamente indelungate dar si pentru aventuri extreme.

Imagini pentru INTELLIGENT BATTERY MODES suunto

 Trei moduri predefinite ale bateriei - Performance, Endurance si Ultra - ofera de la 25 de ore la 120 de ore de utilizare cu localizarea GPS pornita. Cand este inceputa o inregistrare, va fi primita o estimare a bateriei ramase pe modul respectiv. Daca nu este suficienta, modul poate fi schimbat oricand.
 
 
Suunto 9 foloseste remindere inteligente, bazate pe istoricul activitatii tale, asigurand  ca bateria este suficienta pentru urmatoarea iesire. Daca ceasul remarca ca nu mai are suficienta baterie, va sugera automat schimbarea modului.
 
 
Pentru alergari pe distante lungi, durata de viata a bateriei este factorul ce limiteaza inregistrarea distantei, deoarece localizarea prin GPS consuma foarte multa baterie. Algoritmul FusedTrack al Suunto combina GPS-ul cu un senzor de miscare pentru a imbunatati inregistrarea si acuratetea.
 
 
 
  
“Cand vorbesti de antrenament sau de instrumente pentru competitie, pentru orice aventura sau sport de enduranta, primul lucru pe care il iau in considerare este durabilitatea, pentru ca iti ofera sansa sa te concentrezi pe ce ai de facut”
 
Mauricio Mendez Cruz, triatlet Suunto si Campion Mondial Xterra
 
Suunto 9 este proiectat si construit pentru a satisface nevoile atletilor de performanta. Testat la extrem, cu mii de ore de folosire in situatii reale, in cele mai dure conditii, de catre echipa de testare Suunto si de catre atleti din intreaga lume. Este un companion de incredere.
 
 
Conecteaza Suunto 9 la noua aplicatie Suunto pentru a monitoriza toate aventurile, dar si pentru a urmari activitatea zilnica. Pot fi impartasite cu usurinta realizarile si totodata ceasul se poate conecta cu altii utilizatori din comunitate.
 
Conexiunea smart mobile asigura ca esti la curent cu toate afacerile tale, afisand alerte pentru mesaje, apeluri si notificari direct pe ceas. Aplicatia este valabila pe AppStore dar si pe Google Play.
 
 
 
Dimensiuni: 51.5 x 51.5 x 17 mm / 2.03 x 2.03 x 0.67 "
Greutate: 76 g
Material bezel: Titaniun Grade 5
Material sticla: Sapphire Crystal
Material carcasa: Poliamida si fibra de sticla
Material curea: Silicon
Dimensiuni curea: 24 mm
Rezolutie ecran: 320x300
Rezistenta bateriei:
- Mod 'in time': 14 zile
- Cu notificari si localizare pornite 24/7: 7 zile
- Mod antrenament cu GPS: 25h/50h0120h
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate