Ceas Garmin Forerunner 955

-12%
Pret normal 2.69900Lei De la 2.37900Lei TVA inclus
Doar %1 ramase
Data adaugare
master-211164
Cod producator
-


               

➤ Durata de viata extinsa a bateriei
Obtine o durata de viata a bateriei de pana la 15 zile in modul Ceas inteligent. In modul GPS, ai pana la 42 de ore. Iar in modul UltraTrac, te poti antrena mai mult cu pana la 80 de ore.
➤ Ecran tactil si butoane
Da clic sau gliseaza pe harti si statistici cu butoanele traditionale sau cu un ecran tactil nou si cu reactii rapide.
➤ Adaptat la cei dedicati
Cantarind doar 52 de grame, ceasul inteligent Forerunner 955 nu te va impovara si te va informa in legatura cu ce se intampla in corpul tau.

➤ Nivelul de pregatire pentru antrenament
Din momentul in care te trezesti, afli scorul nivelului de pregatire pentru antrenament stabilit pe baza calitatii somnului, recuperarii, solicitarii antrenamentului si multe altele, asa ca poti stabili daca e o zi potrivita sa tragi tare sau s-o lasi mai usor.
➤ Raportul de dimineata
Primeste o prezentare generala a somnului imediat ce te trezesti, plus starea HRV si vremea. Poti chiar sa personalizezi raportul pentru a-ti arata ce vrei sa vezi.
➤ Stare HRV
Intelege mai bine starea proprie de sanatate, antrenamentele si recuperarea cu variatia pulsului, din timp ce dormi, pe baza tehnologiei dezvoltate de echipa noastra Firstbeat Analytics.

➤ Widget Cursa
Pregateste-te pentru urmatoarea cursa cu sugestii privind antrenamentul, exercitii personalizate sugerate zilnic si predictii privind durata cursei pe baza detaliilor despre cursa, vreme si performanta.
➤ Exercitiu sugerat zilnic
Consulta exercitiile sugerate zilnic pentru toata saptamana, care sunt adaptate dupa fiecare alergare pentru a corespunde nivelului tau de performanta si recuperare, precum si curselor care urmeaza in calendarul aplicatiei de smartphone Garmin Connect.
➤ Garmin coach
Planurile gratuite adaptive Planuri de antrenament includ programe pentru curse de 5 km, 10 km si semimaraton, ofera indrumari de la antrenori experti care se adapteaza nevoilor si obiectivelor tale.

➤ Putere de alergare
Beneficiezi la incheietura mainii de masurarea continua a puterii pe care o aplici asupra drumului cand alergi, utilizand un Running Dynamics Pod sau un monitor HRM-Pro.
➤ Stamina in timp real
Utilizeaza aceste date pentru a monitoriza si gestiona efortul tau si pentru a evita suprasolicitarea la inceputul alergarii sau mersului pe bicicleta.
➤ Dinamica alergarii
Cand utilizezi un Running Dynamics Pod sau un monitor HRM-Pro, ceasul Forerunner 955 masoara parametri esentiali de alergare, precum cadenta, lungimea pasului, durata contactului cu solul si echilibrul si multe altele.

➤ Starea antrenamentului
Cu ajutorul unor parametri noi, cum ar fi starea HRV, istoricul alergarilor recente si performanta, primesti usor o prezentare a efortului tau general si daca te antrenezi productiv, esti la nivelul de varf sau te-ai tensionat.
➤ Nivelul imediat de solicitare
Compara intensitatea exercitiilor recente cu intervalul optim care te-ar ajuta sa-ti imbunatatesti conditia fizica si cu istoricul antrenamentelor.
➤ Efectul antrenamentului
Afla in ce mod exercitiile influenteaza rezistenta, viteza si puterea cu feedbackul aerobic si anaerobic privind efectul antrenamentului.

➤ Functia PacePro
Functia PacePro te ajuta sa ramai in ritm cu indicatii in functie de gradient pe masura ce alergi pe un traseu.
➤ Durata de recuperare
Afla de ce perioada de recuperare ai nevoie inainte de urmatorul antrenament cu efort sustinut, pe baza celui mai recent antrenament, precum si a nivelului general de stres, a calitatii somnului si a activitatilor zilnice din afara antrenamentelor.
➤ VO2 Max
Antreneaza-te mai inteligent cu ajutorul valorii VO2 MAX., un indicator al modului in care te astepti sa evoluezi. Aceasta statistica ia in considerare chiar si modificarea performantelor care ar putea fi cauzata de caldura sau de altitudine.

➤ Nivelul de performanta
In timp ce alergi, primesti o analiza a ritmului, pulsului si variabilitatii pulsului pentru o evaluare in timp real a capacitatii tale de a evolua.
➤ Planurilor de antrenament
Obtine planuri de antrenament in interior si in aer liber din aplicatia Garmin Connect sau sincronizeaza-le cu usurinta cu ceasul tau Forerunner din alte platforme, inclusiv TrainingPeaks si TrainerRoad.
➤ Aplicatii de sport si integritate
Imbunatateste-ti exercitiile cu profiluri de activitate pentru ciclism, triatlon, inot in bazin si in apa deschisa, alergare pe pista si multe altele. Pentru curse si antrenamente combinate, comuta intre sporturi printr-o singura apasare de buton.

➤ Predicator vizual de cursa
Pe baza istoricului alergarilor si a nivelului tau general de fitness, primesti o estimare privind ce ritm ai putea avea pentru o cursa de 5 km, 10 km sau chiar un maraton. In plus, datele despre tendinte evidentiaza impactul antrenamentelor tale in timp.

➤ Asistenta pe benzi multiple
Acceseaza mai multe sisteme de sateliti de navigare globala si primesti acces la mai multe frecvente trimise de satelitii de navigare pentru o precizie imbunatatita in zone in care semnalele GNSS sunt reflectate, slabe sau nu exista in general, oferindu-ti mai multa precizie privind distanta si viteza de alergare, chiar si in medii dificile.
➤ Harti integral color
Indiferent ca alergi pe strazile orasului sau mergi cu bicicleta pe trasee cu vegetatie deasa, Forerunner 955 ofera harti integrate complet color pentru a te mentine pe traseu.
➤ Navigare pas cu pas
Urmeaza un traseu cu ajutorul indicatiilor pas cu pas, care iti permit sa stii din timp cand urmeaza sa schimbi directia.

➤ Stabilire ruta Dus-Intors
Cu functia Trendline de sugerare a rutelor care se bucura de popularitate, este usor sa gasesti cele mai bune trasee locale. Este suficient sa introduci o distanta dorita, iar Forerunner 955 va sugera trasee care te aduc inapoi in punctul de pornire.
➤ Inainte pe ruta
Afla dintr-o privire unde sunt punctele de interes de pe traseu. In plus, vizualizeaza statisticile de performanta, timpii segmentati si distanta/altitudinea, precum si un rezumat al punctelor cheie de pe traseu care urmeaza.
➤ Functia climbpro
Utilizeaza planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descarcate pentru a vedea informatii in timp real despre urcarile curente si viitoare, inclusiv gradientul, distanta si castigul de altitudine.

➤ Functii de siguranta si monitorizare
Daca simti ca nu esti in siguranta sau daca ceasul detecteaza ca a avut loc un accident, functiile de asistenta si de detectare a incidentelor comunica locatia ta contactelor de urgenta. Detectarea incidentelor este activata in mod implicit doar pentru anumite profiluri de activitate.
➤ Trasee
Creeaza sau gaseste trasee existente in aplicatia Garmin Connect, pentru a nu ramane niciodata in pana de locuri de alergat. Sau planifica unul pe alte platforme, precum Strava si Komoot, apoi sincronizeaza-le automat cu ceasul inteligent Forerunner.

➤ Puls masurat la incheietura mainii
Ceasul iti masoara constant pulsul cu senzorul nostru de ultima generatie si te va alerta daca acesta se mentine la valori prea ridicate sau prea scazute in timp ce te odihnesti. De asemenea, te ajuta sa estimezi intensitatea efortului depus in timpul activitatilor, chiar si in timpul inotului.
➤ Monitorizarea rezervei de energie body battery
Monitorizeaza nivelurile de energie ale corpului tau, astfel incat sa poti stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate si pentru odihna.
➤ Scor de somn si monitorizarea avansata a somnului
Primesti un scor pentru calitatea somnului si sugestii despre cum poti progresa. Monitorizeaza chiar si diferitele etape ale somnului, precum si pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox3 si respiratia.

➤ Senzor de puls OX
Senzorul pentru incheietura mainii Pulse Ox3 monitorizeaza nivelurile oxigenului din sange pentru a sustine monitorizarea avansata a somnului si aclimatizarea la altitudine
➤ Monitorizare menstruala
Utilizeaza aplicatia Garmin Connect pentru a-ti monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Inregistreaza simptomele, descarca exercitii si sfaturi educationale privind nutritia si multe altele. Poti vedea si chiar inregistra detalii la incheietura mainii.
➤ Functia Health Snapshot
Inregistreaza o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul, variatia pulsului, Pulse Ox3, respiratia si nivelul de stres. Apoi genereaza un raport cu aceste statistici prin intermediul aplicatiei Garmin Connect pe smartphone-ul tau compatibil pentru partajare.

➤ Muzica la incheietura mainii
Descarca pana la 500 de melodii plus liste de redare din conturile tale de Spotify, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament).
➤ Plati fara contact Garmin Pay
Evita cozile de la casa cu solutia Garmin Pay pentru plati fara contact, disponibila prin furnizorii participanti.
➤ Notificari inteligente
Primeste e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul tau atunci cand este asociat cu un smartphone Apple sau Android. Poti inclusiv raspunde la mesajele text, daca ai un telefon Android.

➤ Control Inteligent trainer
Controleaza trainerul tau Tacx Smart prin tehnologia ANT+ pentru simularea traseelor, modificarile automate ale rezistentei si solicitarile exercitiilor atunci cand utilizezi traseele sau exercitiile de pe ceasul tau.
➤ Aplicatia Garmin Connect
Consulta informatiile despre sanatate si fitness, ia legatura cu prietenii si concureaza cu ei, participa la provocari pentru a castiga ecusoane si multe altele, toate intr-o singura aplicatie gratuita si fara abonament.
➤ Magazinul Connect IQ
Adauga fete de ceas, campuri de date si aplicatii la ceasul asociat din aplicatia Connect IQ Store descarcata pe smartphone-ul compatibil.

                                                                                                                                        

                   

➤ Baterie cu alimentare solara
Obtine o durata de viata a bateriei de pana la 20 de zile cu incarcarea solara. In modul GPS, beneficiezi de 42 de ore sau 49 de ore cu incarcare solara. In modul UltraTrac mode, poti ajunge pana la 110 ore daca folosesti incarcarea solara.
➤ Ecran tactil cu butoane
Da clic sau gliseaza pe harti si statistici cu butoanele traditionale sau cu un ecran tactil nou si cu reactii rapide.
➤ Adaptat la cei dedicati
Cantarind doar 52 de grame, ceasul inteligent Forerunner 955 Solar nu te va impovara si te va informa in legatura cu ce se intampla in corpul tau.
                       
➤ Nivelul de pregatire pentru antrenament
Din momentul in care te trezesti, afli scorul nivelului de pregatire pentru antrenament stabilit pe baza calitatii somnului, recuperarii, solicitarii antrenamentului si multe altele, asa ca poti stabili daca e o zi potrivita sa tragi tare sau s-o lasi mai usor.
➤ Raportul de dimineata
Primeste o prezentare generala a somnului imediat ce te trezesti, plus starea HRV si vremea. Poti chiar sa personalizezi raportul pentru a-ti arata ce vrei sa vezi.
➤ Stare HRV
Intelege mai bine starea proprie de sanatate, antrenamentele si recuperarea cu variatia pulsului, din timp ce dormi, pe baza tehnologiei dezvoltate de echipa noastra Firstbeat Analytics.
                       
➤ Widget Cursa
Pregateste-te pentru urmatoarea cursa cu sugestii privind antrenamentul, exercitii personalizate sugerate zilnic si predictii privind durata cursei pe baza detaliilor despre cursa, vreme si performanta.
➤ Exercitiu sugerat zilnic
Consulta exercitiile sugerate zilnic pentru toata saptamana, care sunt adaptate dupa fiecare alergare pentru a corespunde nivelului tau de performanta si recuperare, precum si curselor care urmeaza in calendarul aplicatiei de smartphone Garmin Connect.
➤ Garmin coach
Planurile gratuite adaptive Planuri de antrenament includ programe pentru curse de 5 km, 10 km si semimaraton, ofera indrumari de la antrenori experti care se adapteaza nevoilor si obiectivelor tale.
                   
➤ Putere de alergare
Beneficiezi la incheietura mainii de masurarea continua a puterii pe care o aplici asupra drumului cand alergi, utilizand un Running Dynamics Pod sau un monitor HRM-Pro.
➤ Stamina in timp real
Utilizeaza aceste date pentru a monitoriza si gestiona efortul tau si pentru a evita suprasolicitarea la inceputul alergarii sau mersului pe bicicleta.
➤ Dinamica alergarii
Cand utilizezi un Running Dynamics Pod sau un monitor HRM-Pro, ceasul Forerunner 955 Solar masoara parametri esentiali de alergare, precum cadenta, lungimea pasului, durata contactului cu solul si echilibrul si multe altele.
                     
➤ Starea antrenamentului
Cu ajutorul unor parametri noi, cum ar fi starea HRV, istoricul alergarilor recente si performanta, primesti usor o prezentare a efortului tau general si daca te antrenezi productiv, esti la nivelul de varf sau te-ai tensionat.
➤ Nivelul imediat de solicitare
Compara intensitatea exercitiilor recente cu intervalul optim care te-ar ajuta sa-ti imbunatatesti conditia fizica si cu istoricul antrenamentelor.
➤ Efectul antrenamentului
Afla in ce mod exercitiile influenteaza rezistenta, viteza si puterea cu feedbackul aerobic si anaerobic privind efectul antrenamentului.
                       
➤ Functia PacePro
Functia PacePro te ajuta sa ramai in ritm cu indicatii in functie de gradient pe masura ce alergi pe un traseu.
➤ Durata de recuperare
Afla de ce perioada de recuperare ai nevoie inainte de urmatorul antrenament cu efort sustinut, pe baza celui mai recent antrenament, precum si a nivelului general de stres, a calitatii somnului si a activitatilor zilnice din afara antrenamentelor.
➤ VO2 Max
Antreneaza-te mai inteligent cu ajutorul valorii VO2 MAX., un indicator al modului in care te astepti sa evoluezi. Aceasta statistica ia in considerare chiar si modificarea performantelor care ar putea fi cauzata de caldura sau de altitudine.
                   
➤ Nivelul de performanta
In timp ce alergi, primesti o analiza a ritmului, pulsului si variabilitatii pulsului pentru o evaluare in timp real a capacitatii tale de a evolua.
➤ Planurilor de antrenament
Obtine planuri de antrenament in interior si in aer liber din aplicatia Garmin Connect sau sincronizeaza-le cu usurinta cu ceasul tau Forerunner din alte platforme, inclusiv TrainingPeaks si TrainerRoad.
➤ Aplicatii de sport si integritate
Imbunatateste-ti exercitiile cu profiluri de activitate pentru ciclism, triatlon, inot in bazin si in apa deschisa, alergare pe pista si multe altele. Pentru curse si antrenamente combinate, comuta intre sporturi printr-o singura apasare de buton.
                     
➤ Predicator vizual de cursa
Pe baza istoricului alergarilor si a nivelului tau general de fitness, primesti o estimare privind ce ritm ai putea avea pentru o cursa de 5 km, 10 km sau chiar un maraton. In plus, datele despre tendinte evidentiaza impactul antrenamentelor tale in timp.
                    
➤ Asistenta pe benzi multiple
Acceseaza mai multe sisteme de sateliti de navigare globala si primesti acces la mai multe frecvente trimise de satelitii de navigare pentru o precizie imbunatatita in zone in care semnalele GNSS sunt reflectate, slabe sau nu exista in general, oferindu-ti mai multa precizie privind distanta si viteza de alergare, chiar si in medii dificile.
➤ Harti integral color
Indiferent ca alergi pe strazile orasului sau mergi cu bicicleta pe trasee cu vegetatie deasa, Forerunner 955 ofera harti integrate complet color pentru a te mentine pe traseu.
➤ Navigare pas cu pas
Urmeaza un traseu cu ajutorul indicatiilor pas cu pas, care iti permit sa stii din timp cand urmeaza sa schimbi directia.
                   
➤ Stabilire ruta Dus-Intors
Cu functia Trendline de sugerare a rutelor care se bucura de popularitate, este usor sa gasesti cele mai bune trasee locale. Este suficient sa introduci o distanta dorita, iar Forerunner 955 va sugera trasee care te aduc inapoi in punctul de pornire.
➤ Inainte pe ruta
Afla dintr-o privire unde sunt punctele de interes de pe traseu. In plus, vizualizeaza statisticile de performanta, timpii segmentati si distanta/altitudinea, precum si un rezumat al punctelor cheie de pe traseu care urmeaza.
➤ Functia climbpro
Utilizeaza planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descarcate pentru a vedea informatii in timp real despre urcarile curente si viitoare, inclusiv gradientul, distanta si castigul de altitudine.
                   
➤ Functii de siguranta si monitorizare
Daca simti ca nu esti in siguranta sau daca ceasul detecteaza ca a avut loc un accident, functiile de asistenta si de detectare a incidentelor comunica locatia ta contactelor de urgenta. Detectarea incidentelor este activata in mod implicit doar pentru anumite profiluri de activitate.
➤ Trasee
Creeaza sau gaseste trasee existente in aplicatia Garmin Connect, pentru a nu ramane niciodata in pana de locuri de alergat. Sau planifica unul pe alte platforme, precum Strava si Komoot, apoi sincronizeaza-le automat cu ceasul inteligent Forerunner.
                 
➤ Puls masurat la incheietura mainii
Ceasul iti masoara constant pulsul cu senzorul nostru de ultima generatie si te va alerta daca acesta se mentine la valori prea ridicate sau prea scazute in timp ce te odihnesti. De asemenea, te ajuta sa estimezi intensitatea efortului depus in timpul activitatilor, chiar si in timpul inotului.
➤ Monitorizarea rezervei de energie body battery
Monitorizeaza nivelurile de energie ale corpului tau, astfel incat sa poti stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate si pentru odihna.
➤ Scor de somn si monitorizarea avansata a somnului
Primesti un scor pentru calitatea somnului si sugestii despre cum poti progresa. Monitorizeaza chiar si diferitele etape ale somnului, precum si pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox3 si respiratia.
               
➤ Senzor de puls OX
Senzorul pentru incheietura mainii Pulse Ox3 monitorizeaza nivelurile oxigenului din sange pentru a sustine monitorizarea avansata a somnului si aclimatizarea la altitudine
➤ Monitorizare menstruala
Utilizeaza aplicatia Garmin Connect pentru a-ti monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Inregistreaza simptomele, descarca exercitii si sfaturi educationale privind nutritia si multe altele. Poti vedea si chiar inregistra detalii la incheietura mainii.
➤ Functia Health Snapshot
Inregistreaza o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul, variatia pulsului, Pulse Ox3, respiratia si nivelul de stres. Apoi genereaza un raport cu aceste statistici prin intermediul aplicatiei Garmin Connect pe smartphone-ul tau compatibil pentru partajare.
           
➤ Muzica la incheietura mainii
Descarca pana la 500 de melodii plus liste de redare din conturile tale de Spotify, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament).
➤ Plati fara contact Garmin Pay
Evita cozile de la casa cu solutia Garmin Pay pentru plati fara contact, disponibila prin furnizorii participanti.
➤ Notificari inteligente
Primeste e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul tau atunci cand este asociat cu un smartphone Apple sau Android. Poti inclusiv raspunde la mesajele text, daca ai un telefon Android.
         
➤ Control Inteligent trainer
Controleaza trainerul tau Tacx Smart prin tehnologia ANT+ pentru simularea traseelor, modificarile automate ale rezistentei si solicitarile exercitiilor atunci cand utilizezi traseele sau exercitiile de pe ceasul tau.
➤ Aplicatia Garmin Connect
Consulta informatiile despre sanatate si fitness, ia legatura cu prietenii si concureaza cu ei, participa la provocari pentru a castiga ecusoane si multe altele, toate intr-o singura aplicatie gratuita si fara abonament.
➤ Magazinul Connect IQ
Adauga fete de ceas, campuri de date si aplicatii la ceasul asociat din aplicatia Connect IQ Store descarcata pe smartphone-ul compatibil.

              Specificatii Tehnice

   Caracteristici Fizice si Performante:

➤ Material Lentila - Corning Gorilla Glass DX
➤ Material Cadru - Polimer ranforsat cu fibre
➤ Compatibil cu bratara pentru ceas Quickfit - Da (compatibil cu 22 mm)
➤ Material banda - Silicon
➤ Dimensiune fizica - 46,5 x 46,5 x 14,4 (mm) (Se potriveste unei circumferinte a incheieturii de 130-220 mm)
➤ Ecran tactil - Da
➤ Afisaj in culori - Da
➤ Dimensiune afisaj - Diametru de 1,3″ (33 mm)
➤ Rezolutie afisaj - 260 x 260 pixeli
➤ Tip afisaj - Lizibil in lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
➤ Greutate - 52 g
➤ Durata de viata a bateriei:
    ➤ Mod ceas inteligent - pana la 15 zile/
    ➤ Numai modul GPS fara muzica - pana la 42 de ore
    ➤ Modul All-Systems GNSS plus banda multipla cu muzica - pana la 8,5 ore
    ➤ Modul All-Systems GNSS plus banda multipla fara muzica - pana la 20 de ore
    ➤ Numai modul GPS fara muzica - pana la 42 de ore
    ➤ Modul Ultratrac - pana la 80 de ore
➤ Rezistenta la apa - Inot, 5 ATM
➤ Memorie integrata - Bluetooth, ANT+

   Functii ceas:

➤ Functii Ceas - Da
➤ Sincronizare ora GPS - Da
➤ Ora de vara automata - Da
➤ Ceas Desteptator - Da
➤ Temporizator - Da
➤ Cronometru - Da
➤ Ore Rasarit/Apus - Da

   Monitorizarea sanatatii:

➤ Puls Masurat la Incheietura Mainii (Constant, in fiecare secunda) - Da
➤ Puls zilnic de repaus - Da
➤ Alerte de puls anormal - Da (mare si mic)
➤ Frecventa repiratorie (24X7) - Da
➤ Saturatia Oxigenului in sange Pulse OX - Da (verificare la fata locului si optiune de aclimatizare toata ziua si in somn)
➤ Varsta de Fitness - Da
➤ Body Battery/Energy Monitor - Da
➤ Urmarirea Stresului pe tot Parcursul Zilei - da
➤ Mementouri Relaxare - Da
➤ Cronometru Respiratie Relaxare - Da
➤ Somnului - Da (avansat)
➤ Monitorizarea a Somnului (Scor si Informatii Despre Somn) - Da
➤ Hidratare - Da (in Garmin Connect si widgetul optional Connect IQ)
➤ Monitorizarea Sanatatii Femeilor - Da (in Garmin Connect si widgetul optional Connect IQ)
➤ Health Snapshot

   Senzori:

➤ GPS Activat - Da
➤ Glonass - Da
➤ Galileo - Da
➤ Pozitionare cu mai multe Frecvente - Da
➤ Monitor Cardiac la Incheietura Mainii Garmin Elevate - Da
➤ Altimetru Barometric - Da
➤ Busola Electronica - Da
➤ Giroscop - Da
➤ Accelerometru (Calculeaza Distanta pentru Exercitiile la Interior, fara a fi nevoie de un senzor de picior) - Da
➤ Termometru - Da
➤ Pulse OX Acclimation - Da

  Functii inteligente zilnice:

➤ Conectivitate - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
➤ Connect IQ (Fete Ceas, Campuri de date, Widgeturi si Aplicatii care ot fi descarcate) - Da
➤ Magazinul Connect IQ Store pe Dispozitiv - Da
➤ Notificari Inteligente - Da
➤ Raspuns prin mesaj text/Respingere apel telefonic prin mesaj text (Doar Android) - Da
➤ Calendar - Da
➤ Vreme - Da
➤ Setarile in timp real se sincronizeaza cu dispozitivul mobil Garmin Connect - Da
➤ Economisire baterie - ceas cu energie redusa personalizabila - Da
➤ Comenzi pentru muzica - Da
➤ Reda si controleaza muzica de pe ceas - Da
➤ Stocare muzica - Pana la 2000 de melodii
➤ Localizare telefon - Da
➤ Cautare ceas - Da
➤ Telecomanda virb - Da
➤ Compatibilitate cu smartphone - Iphone, Android
➤ Se asociaza cu aplicatia Garmin Golf - Da
➤ Compatibil cu Garmin Connect Mobile - Da
➤ Garmin Pay - Da

   Functii de siguranta si monitorizare:

➤ Livetrack - Da
➤ Mesagerie spectator - Da (cu smartphone-ul compatibil)
➤ Livetrack pentru grupuri - Da
➤ Partajarea in timp real a evenimentelor - Numai Android
➤ Detectarea incidentelor in timpul activitatilor selectate - Da
➤ Asistenta - Da

  Functii tactice:

➤ Coordonate cu grila dubla - Da

   Functii de monitorizare a activitatii:

➤ Contor pasi - Da
➤ Bara de miscare (apare pe ecran dupa o perioada de inactivitate; mergeti cateva minute pentru a o reseta) - Da
➤ Obiectiv automat (identifica nivelul dvs. de activitate si aloca un obiectiv zilnic de pasi) - Da
➤ Calculeaza caloriile arse - Da
➤ Numarul de etaje urcate - Da
➤ Distanta parcursa - Da
➤ Minute de activitate intensa - Da
➤ Trueup - Da
➤ Move iq - Da
➤ Aplicatia garmin connect provocari da (aplicatia connect iq optionala) - Da

   Echipament fitness/gimnastica:

➤ Profiluri de activitate gimnastica disponibile - Antrenament de forta, HIIT, cardio si cu bicicleta eliptica, urcare scari, urcare etaje, urcare in interior, bouldering, vaslit in interior, pilates si yoga
➤ Antrenament cardio - Da
➤ Antrenamente de forta - Da
➤ Antrenamente hiit - Da
➤ Antrenamente de yoga - Da
➤ Antrenamente de pilates - Da
➤ Animatii de antrenament pe ecran - Da
➤ Harti musculare de antrenament pe ecran - Da
➤ Contorizare automata a repetitiilor - Da

  Functii de antrenament, planificare si analiza:

➤ Zone puls - Da
➤ Alerte puls - Da
➤ Calorii puls - Da
➤ % puls max. - Da
➤ % puls - Da
➤ Durata de recuperare - Da
➤ Puls max. automat - Da
➤ Raportul de dimineata - Da
➤ Widget/informatii rapide cursa - Da
➤ Stare HRV - Da
➤ Nivel pregatire antrenament - Da
➤ Transmiterea pulsului (transmite datele privind pulsul de pe ant+ catre dispozitivele asociate) - Da
➤ Rata respiratorie (in timpul exercitiilor) - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Viteza si distanta GPS - Da
➤ Ecran(e) personalizabile - Da
➤ Profiluri de activitate personalizabile - Da
➤ Auto pause (opreste si reia contorizarea cronometrului in functie de viteza) - Da
➤ Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exercitii si odihna) - Da
➤ Interval imbunatatit (include repetari deschise, pagina cu date despre intervale, ecran pentru odihna si detectare automata) - Da
➤ Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate) - Da
➤ Planuri de antrenament care pot fi descarcate - Da
auto lap (porneste automat o tura noua)
➤ Tura manuala - Da
➤ Rest timer - Da
➤ Alerte harti configurabile - Da
➤ Aclimatizare la caldura si altitudine - Da
➤ Vo2 max (run) - Da
➤ Vo2 max (alergare pe teren accidentat) - Da
➤ Stamina in timp real - Da
➤ Nivelul antrenamentului imbunatatit - Da
➤ Volum general de antrenament - Da
➤ Punctul central al nivelului de solicitare al antrenamentului - Da
➤ Efectul antrenamentului (masoara impactul unei activitati asupra conditiei dvs. fizice) - Da
➤ Efectul antrenamentului (anaerob) - Da
➤ Beneficiu principal (etichete cu efectul antrenamentului) - Da
➤ Timp de recuperare imbunatatit - Da
➤ Exercitii sugerate zilnic - Da (7 zile)
➤ Alerte personalizabile - Da
➤ Solicitari audio - Da
➤ Timpul de finis - Da
➤ Virtual partner (antrenati-va cu o persoana digitala) - Da
➤ Virtual racer/participare la o cursa (concurati in alte activitati) - Da
➤ Multi-sport automat (comutare la moduri sport prin apasarea unui buton)
multi-sport - Da
➤ Indicatie traseu - Da
➤ Segmente (live, garmin) - Da
➤ Functii strava (beacon, segmente live) - Da
➤ Functie de creare a traseelor dus-intors (alergare/ciclism) - Da
➤ Rute populare conformtrendline - Da
➤ Blocare functie tactila si/sau butoane - Da
➤ Taste rapide - Da
➤ Derulare automata (parcurge paginile de date in timpul unei activitati) - Da
➤ Istoricul activitatii pe ceas - Da
➤ Physio trueup - Da

  Functii de Alergare:

➤ Alerte personalizabile - Alergare, alergare pe pista in aer liber, alergare pe banda, alergare pe pista in interior, alergare pe pista, alergare virtuala, alergare ultra
➤ Distanta, timp si ritm pe baza de GPS - Da
➤ Dinamica alergarii - Da(cu accesoriu compatibil)
➤ Raportul pe verticala si oscilatia verticala - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Echilibrul si durata de contact cu solul - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Lungimea pasului (in timp real) - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Cadenta (ofera numarul de pasi pe minut in timp real) - Da
➤ Running power - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Performanta - Da
➤ Pragul lactat - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Strategii de stabilire a ritmului pacepro - Da
➤ Exercitii de alergare - Da
➤ Predictor de cursa - Da
➤ Traseu - si predictor de cursa special pentru conditiile meteo - Da
➤ Senzor viteza/cadenta bicicleta - Da

   Functii Golf:

➤ Preincarcat cu 42k de trasee din intreaga lume - Da
➤ Distanta calculata in iarzi pana in f/m/s (distanta pana in fata, mijlocul si spatele green-ului) - Da
➤ Distanta calculata in iarzi pana la layup-uri/dogleg-uri - Da
➤ Masoara distanta loviturii (calculeaza distanta exacta calculata in iarzi pentru lovituri lansate de oriunde de pe traseu)  - automat - Da
➤ Cartele de scor digitale - Da
➤ Urmarirea statisticilor (lovituri, lovituri putt per runda, zone green si lovituri fairway) - Da
➤ Garmin autoshot - Da
➤ Actualizari courseview automate - Da
➤ Vizualizare zona green cu pozitie manuala a reperelor - Da
➤ Pericole si tinte pe traseu - Da
➤ Pinpointer - Da
➤ Handicap scoring - Da
➤ Compatibil cu truswing - Da
➤ Timer/odometru runda - Da
➤ Conditii legale turneu - Da

   Functii exterioare:

➤ Profiluri preincarcate de recreere in aer liber - Drumetii montane, urcare, schi, snowboarding, schi fond, schi clasic XC, schi skate XC, vaslire cu padela pe placa stand in picioare, canotaj, caiac, drumetii cu rachete de zapada, harti, navigatie, tenis, pickleball, padela, monitorizeaza-ma, proiectare punct de trecere
➤ Navigatie din punct in punct - Da
➤ Sir de marcaje in timp real - Da
➤ Inapoi la punctul de pornire - Da
➤ Tracback - Da
➤ Mod ultratrac - Da
➤ Modul in jurul meu - Da
➤ Inainte pe ruta - Da
➤ Profil de altitudine - Da
➤ Distanta pana la destinatie - Da
➤ Indicator barometric al tendintelor cu alerta de furtuna - Da
➤ Planificator urcare pante climbpro - Da
➤ Urcare automata alergare pe teren accidentat - Da
➤ Viteza verticala - Da
➤ Total ascent/descent - Da
➤ Diagrama altitudinilor viitoare - Da
➤ Harti topografice preincarcate - Da
➤ Harti cu drumuri si trasee preincarcate - Da
➤ Asistenta pentru cartografie care poate fi descarcata - Da
➤ Coordonate GPS - Da
➤ Sight 'n go - Da
➤ Calcularea suprafetei - Da (prin connect IQ)
➤ Calendar vanatoare/pescuit - Da (prin connect IQ)
➤ Punct de trecere proiectat - Da
➤ Informatii despre soare si luna - Da
➤ Locatii xero - Da

  Functii de Ciclism:

➤ Harta pentru ciclism garmin (harta rutabila a strazilor specifica pentru ciclism) - Da
➤ Profiluri de ciclism preincarcate - Ciclism, ciclism pe sosea, ciclism montan, ciclism pe pietris, naveta pe bicicleta, ciclism de tura, eBiking, eMountain Biking, ciclocros
➤ Alerta timp/distanta (declanseaza alarma atunci cand va atingeti obiectivul)
➤ Cursuri - Da
➤ Perseverenta si performanta MTB - Da
➤ Tura bicicleta si putere maxima tura (cu senzor de putere) - Da
➤ Participati la o cursa - Da
➤ FTP (pragul functional de putere) - Da (cu accesoriu compatibil)
➤ Compatibil cu vector - Da
➤ Contorul de putere (afiseaza datele de alimentare de la un dispozitiv tert compatibil ant+- contoare de putere activate)
➤ Dinamica avansata a ciclismului - Da
➤ Compatibil cu varia vision (afisaj montat pe cap) - Da
➤ Compatibil cu radarul varia (radar orientat spre spate) - Da
➤ Compatibil cu luminile Varia - Da
➤ Suport senzor de viteza si cadenta (cu senzor) - Da

   Functii pentru inot:

➤ Profiluri de inot preincarcate - Inot in bazin, inot in apa deschisa, inot/alergare - Da 
➤ Deschideti valori inot in piscina (distanta, ritmul, numarul/calcularea miscarilor, caloriile) - Da
➤ Valori inot in piscina (lungimile, distanta, ritmul, numarul/calcularea miscarilor, caloriile) - Da
➤ Identificare tip de miscare (de ex. freestyle) - Da
➤ Inregistrarea exercitiilor - Da
➤ Cronometru de odihna de baza (de la 0 in sus) - Da
➤ Cronometru de odihna cu "repetare pornita" - Da
➤ Odihna automata - Da
➤ Alerte de timp si de distanta - Da
➤ Alerte (numai inot in piscina) - Da
➤ Pornire numaratoare inversa - Da
➤ Antrenament inot - Da
➤ Viteza inot critica - Da
➤ Puls masurat la incheietura mainii sub apa - Da 
➤ Puls (timp real intre perioadele de repaus, statistici interval si sesiune intre perioadele de repaus si descarcarea automata a pulsului post-inot) - Da (cu hrm-swim sau hrm-pro)


   Kid Activity Tracking Features:

provocari aplicatia toe-to-toe - Da (aplicaţia opţională Provocări Connect IQ Toe-to-Toe)

   Conectivitate:

control inteligent trainer - Da 

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
AfisajLizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
Rezistenta la apa5 ATM
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si