Angajam!

Ceas Garmin Forerunner 30

599 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

 

Ceas pentru alergare cu GPS, uşor de utilizat, cu măsurarea pulsului la încheietura mâinii

  • Monitorizează pulsul1 la încheietura mâinii zi şi noapte, utilizând tehnologia de măsurare a pulsului la încheietura mâinii Elevate™
  • GPS-ul integrat va monitoriza cât de departe, cât de repede şi unde alergaţi
  • Include estimarea valorii VO2 max., un indice măsurabil al performanţelor dvs. în exerciţiile de aerobic sau al nivelului de fitness
  • Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente de bază şi mesaje de tip text, încărcări automate în Garmin Connect™ şi capacitatea de a vă monitoriza alergările cu funcţia LiveTrack
  • Funcţia de monitorizare a activităţii pe toată durata zilei numără paşii şi caloriile şi vă reaminteşte când trebuie să faceţi mişcare; în plus, funcţia Move IQ™ detectează şi clasifică automat activitatea
  • Durată de viaţă a bateriei3: până la 5 zile în modul ceas inteligent; 8 ore în modul GPS

Forerunner 30 vă ajută să rămâneţi în formă şi conectaţi Acest ceas pentru alergare cu GSP, uşor de utilizat, oferă toate funcţiile importante pe care doriţi să le utilizaţi atunci când alergaţi, inclusiv monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 şi notificări inteligente de bază2. Ce altceva? De asemenea, acesta vă permite să utilizaţi instrumentele de monitorizare a activităţilor de fitness, să vă monitorizaţi cu uşurinţă activitatea şi să vă încărcaţi automat datele în Garmin Connect, unde puteţi afla mai multe detalii despre statisticile dvs.

Daţi ce este mai bun

Forerunner 30 este subţire şi uşor, perfect pentru alergările zilnice, antrenament şi curse. Acesta beneficiază de funcţia integrată de monitorizare a pulsului la încheietura mâinii, dar şi de GPS integrat care vă monitorizează distanţa, ritmul şi multe altele. Şi întrucât toate aceste statistici sunt surprinse de ceas, acesta este tot ce vă trebuie, nu mai aveţi nevoie de telefon sau bandă pentru piept. Puneţi-vă ceasul şi porniţi.

 

Monitorizaţi-vă nivelul de fitness

Doriţi să ştiţi mai multe despre condiţia dvs. fizică? Forerunner 30 adună datele legate de puls şi vă oferă o estimare a valorii VO2 max., un indice al capacităţii corpului dvs. de a face mişcare. Cu cât scorul e mai mare, cu atât mai bine. Exerciţiile regulate şi efortul intens vă pot îmbunătăţi valoarea VO2 max. în timp, deci puteţi începe să transpiraţi!

 

Rămâneți conectaţi

Când este asociat cu un smartphone compatibil, Forerunner 30 vă oferă notificări de bază inteligente chiar la încheietura mâinii, astfel încât puteţi rămâne informaţi cu privire la apelurile telefonice şi mesajele text. Rămâneţi conectaţi cu familia şi prietenii în timp ce alergaţi, permiţându-le să vă urmărească prin LiveTrack. Forerunner 30 vă încarcă automat şi statisticile şi alergările salvate în Garmin Connect 2comunitatea dvs. online de fitness.

 

Personalizare şi conectare

Garmin Connect este mai mult decât un loc în care vă stocaţi datele. Este o comunitate online în dezvoltare, unde alergătorii se pot conecta şi pot concura prin participarea la competiţii, se pot încuraja reciproc pentru a reuşi şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia Garmin Connect™ Mobile .

 

Monitorizarea activităţii zi şi noapte

Forerunner 30 este noul dvs. ceas zilnic, datorită funcţiilor de monitorizare a activităţii. Acesta include paşii, caloriile, distanţa, somnul1 şi minutele de activitate intensă, pe lângă monitorizarea pulsului 24/7. De asemenea, acesta urmăreşte perioadele de inactivitate şi vă oferă alerte prin vibraţie atunci când trebuie să faceţi mişcare. Monitorizarea activităţii este şi mai inteligentă cu noua noastră funcţie Move IQ, care detectează automat momentul în care începeţi să vă mişcaţi şi clasifică activitatea dvs. drept mers pe jos, alergare, mers pe bicicletă sau altele.

Cu Forerunner® 30, poti ramane in forma, conectat cu prietenii tai, si iti poti impartasi rezultatele cu acestia. Acest ceas GPS este foarte usor de folosit, urmareste pulsul inimii prin incheietura si nivelul VO2 max astfel incat sa-ti monitorizezi nivelul de fitness la care esti. De asemenea are si notificarile basic pentru apeluri si mesaj. 

Tehnologia Move IQ iti catalogheaza alergarile, turele de bicicleta sau activitatile cardio in functie de nivelul tau. Numara pasii, caloriile, minutele intense si iti ofera notificari atunci cand este cazul sa nu mai stai pe loc.

 

Forerunner® 30

Forerunner 35

Forerunner 235

Market

Running

Running

Running

GPS

Elevate™ wrist-based heart rate1

Interval timer

·

Auto Lap® feature

Manual Lap

Auto Pause® feature

Run/walk

·

Audio prompts

Alerts: time, distance, calories

·

HR alerts

·

Vibration alerts

Pace Alerts / Virtual Pacer

 

Personal records

VO2 max

Activity profiles

 

Customizable fields

Auto upload

Smart notifications2

LiveTrack

Auto software updates

Activity tracking1

Battery life3

Training: 8 hours

Watch: 5 days

Training: 13 hours

Watch: 9 days

Training: 11 hours

Watch: 9 days

Connectivity

Bluetooth | USB

ANT+® | Bluetooth | USB

ANT+® | Bluetooth | USB

 

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate