Angajam!

Ceas Garmin Fenix 5X Plus Sapphire

#ID: master-135958
3.149 Lei 4.039 Lei Discount 22% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

  • Ceasul multisport suprem cu GPS şi tehnologie de măsurare a pulsului la încheietura mâinii şi hărţi color TopoActive pentru Europa dispune de rute populare conform Trendline pentru a vă ajuta să găsiţi şi să urmaţi cele mai bune trasee
  • Senzorul de aclimatizare Pulse Ox la încheietura mâinii asigură conştientizarea nivelurilor dvs. de saturaţie a oxigenului din sânge — utilă în special atunci când vă adaptaţi la altitudinile mai mari
  • Potrivit pentru aventură cu design solid care dispune de lentile bombate din safir rezistente la zgârieturi plus cadru din oţel inoxidabil sau titan din carbon de tip diamant (DLC), butoane şi capac posterior
  • Bucuraţi-vă de muzica preferată de pe ceasul dvs., conectat wireless cu căştile Bluetooth (comercializate separat) pentru o ascultare fără utilizarea telefonului
  • Compatibil cu Garmin Pay. soluţia de plată fără contact vă permite să realizați plăţi confortabil cu ceasul dvs., astfel încât vă puteţi lăsa banii şi cardurile acasă
  • Senzorii încorporaţi includ busola cu trei axe, giroscop şi altimetru barometric, precum şi capacitatea pentru mai mulţi sateliţi (GPS, GLONASS şi Galileo) de a localiza medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului
  • Performanţa bateriei: până la 20 zile în modul ceas inteligent şi 13 ore în modul GPS cu muzică (în funcţie de setări)

   Pentru atleţi şi aventurieri în aer liber care îşi doresc tot ce-i mai bun de la un antrenor multisport la încheietura mâinii, dispozitivul ultra solid fēnix 5 Plus este aici. Este primul nostru ceas din seria Fenix care oferă un senzor de aclimatizare Pulse Ox la încheietura mâinii pentru conştientizarea saturaţiei oxigenului din sânge la altitudini ridicate. Alte funcţii importante includ hărţi TopoActive rutabile pentru Europa, pulsul la încheietura mâinii, un dispozitiv de redare a muzicii care vă permite să stocaţi şi să vă bucuraţi de până la 500 melodii — plus Garmin Pay, soluţia noastră de plată contactless.

   Fie că vă aflaţi în oraş sau pe traseu, toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus oferă hărţi integrate şi funcţii de navigare pentru a vă menţine orientat şi pe traseu. Funcţia de cartografiere are preîncărcate hărţi în întregime color TopoActive pentru Europa, cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şiHarta dvs. către succes monitorizarea locaţiei. Pentru alergători şi ciclişti, dispozitivul dispune de asemenea de rute populare Trendline, care utilizează milioane de kilometri de date Garmin Connect pentru a vă ajuta să alergaţi şi să vă deplasaţi cu bicicleta fără probleme — oriunde mergeţi.

   Realizat din materiale de calitate premium, ceasul din seria fēnix 5 Plus este disponibil într-o varietate de opţiuni de finisaj, inclusiv cadrul din oţel inoxidabil acoperit cu PVD cu brăţară pentru ceas din silicon tratat sau, pentru cei care îşi doresc confortul unui metal uşor care este cu 30% mai rezistent decât oţelul, există o versiune cu cadru din titan Deluxe cu brăţară din titan şlefuit. În orice versiune, un afişaj integral color, de înaltă rezoluţie, transreflectiv Garmin Chroma Display cu iluminare de fundal cu LED-uri asigură lizibilitatea excepţională în toate condiţiile ambiante, chiar şi în lumina intensă a soarelui. Pentru rezistenţă suplimentară la zgârieturi, toate modelele din seria fēnix 5X Plus încorporează o lentilă din safir bombată cu rezistenţă mare.

   Când terenul devine mai dificil şi mai aveţi o distanţă mare de urcat în faţă, dispozitivul Fenix 5 Plus are funcţii speciale de căţărare care sunt de ajutor. Widgetul ClimbPro oferă informaţii în timp real despre căţărările curente şi viitoare. Vedeţi gradientul de căţărare, distanţa şi câştigul de altitudine pentru fiecare segment de căţărare, precum şi un marcator de progres care vă arată ce distanţă v-a rămas de parcurs. La căţărările dificile, senzorul de aclimatizare Pulse Ox al ceasului oferă informaţii suplimentare. Senzorul utilizează fasciculele luminoase pentru a măsura absorbţia de hemoglobină din sânge, astfel încât să puteţi evalua cât de bine se adaptează nivelurile de oxigen din sânge la aerul rarefiat de la altitudini mai mari.

  RecepÅ£ie prin satelit îmbunătăţită Fiecare ceas fēnix 5 Plus dispune, în plus faţă de compatibilitatea dovedită cu GPS şi GLONASS, recepţie prin satelit Galileo, pentru a vă conecta chiar şi în mediile cele mai dificile. În plus faţă de îndrumarea bazată pe hărţi, fiecare ceas oferă de asemenea senzori ABC (altimetru, barometru şi busolă) avansaţi pentru conştientizarea situaţională în exterior. Altimetrul încorporat furnizează date privind altitudinea, pentru a monitoriza cu acurateţe urcuşurile şi coborârile pentru activităţi cum ar fi drumeţiile, în timp ce busola electronică cu trei axe, cu funcţie de compensare a înclinării, vă arată permanent direcţia — indiferent dacă vă deplasaţi sau staţionaţi.

   Toate ceasurile din seria Fenix 5 Plus sunt pline de funcţii de antrenament sofisticate pentru a vă ajuta să vă monitorizaţi forma şi performanţele. Selectaţi statisticile fiziologice, dinamica alergării şi mai multe pentru a vă monitoriza statisticile despre antrenament, pentru a vă măsura progresul şi pentru a vă pune la punct forma fizică. Nivelul antrenamentului evaluează automat istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă suprasolicitaţi, dacă vă menţineţi nivelul sau dacă antrenamentul atinge valoarea de vârf. O statistică efectul antrenamentului anaerobic vă ajută să vedeţi dacă antrenamentul dvs. vă îmbunătăţeşte capacitatea de a vă depăşi limitele. De asemenea, puteţi vizualiza şi nivelul general global de solicitare al antrenamentului, Profilurile speciale de activitate preîncărcate sunt furnizate pentru înot, alergare, ciclism, drumeţii, schi, canotaj, vâslire cu padela şi multe altele. Pentru un plus de motivaţie, descărcaţi exerciţii şi planuri de antrenament avansate din Garmin Connect.

   Într-o altă notă optimistă, tehnologia Elevate de măsurare a pulsului la încheietura mâinii vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o curea de piept. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, ceasul utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea activităţilor dvs. de fitness. De asemenea, aceasta măsoară variaţia pulsului, pentru a calcula un scor de stres şi a vă ajuta să evaluaţi nivelul de activitate pentru care este pregătit corpul dvs.

   Aveţi o melodie puternică, iar aceasta vă permite să vă pregătiţi intens pentru o cursă sau un antrenament solicitant? Acum, cu Fenix 5X Plus, vă puteţi bucura de o ascultare fără utilizarea telefonului, în mişcare, cu până la 500 melodii stocate chiar pe ceasul dvs. Este uşor să descărcaţi muzică şi să adăugaţi melodiile favorite în coada de aşteptare, pentru a vă bucura de ele oriunde, oricând prin căştile Bluetooth conectate wireless (comercializate separat). Puteţi chiar să sincronizaţi listele de redare atent create din serviciile de flux muzical selectate în ceasul dvs. pentru o ascultare suplimentară fără anunţuri. Aşa că lăsaţi-vă telefonul acasă când plecaţi să alergaţi sau să mergeţi cu bicicleta, deoarece melodiile care vă menţin în mişcare sunt chiar acolo, la încheietura mâinii dvs.PlătiÅ£i cu o simplă mişcare a mâinii

   Pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă activ, fēnix 5X Plus dispune de soluţia noastră de plată fără contact, Garmin Pay Ready. Utilizaţi-o pentru a plăti achiziţiile, astfel încât să treceţi foarte uşor de cozi, lăsându-vă banii şi cardurile acasă. Funcţionează în aproape orice locaţie unde există un scaner pentru plăţile fără contact.

   Toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus acceptă notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv compatibil. Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte chiar pe ceasul dvs. — indiferent că sunteţi pe traseu, pe terenul de golf sau pur şi simplu nu sunteţi la birou. Printre celelalte funcţii conectate se numără încărcările automate în comunitatea online de fitness Garmin Connect, monitorizarea în timp real, GroupTrack şi partajarea pe reţelele sociale prin intermediul aplicaţiilor gratuite Garmin Connect şi Garmin Connect Mobile.

   Puteţi personaliza orice ceas Fenix cu descărcări gratuite din magazinul nostru Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire. De asemenea, există o selecţie amplă de brăţări QuickFit la alegerea dvs. din piele premium, metal sau silicon — astfel încât este uşor să combinaţi şi să potriviţi stiluri care să se potrivească oricărui sport sau oricărei activităţi. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbaţi, fixaţi şi sunteţi gata. Cu Garmin, puteţi să adăugaţi personalitate ceasului, care este unică pentru dvs.

 

Material lentilă Geam din safir
Material cadran Oţel inoxidabil
Material capac Polimer ranforsat cu fibre cu capac posterior metalic
Compatibil cu brăţara pentru ceas Quickfit Inclus (26 mm)
Material bandă Silicon, piele întoarsă sau oţel
Dimensiune fizică 51 x 51 x 17,5 mm
Greutate 96 g

Versiune titan: 87 g

Rezistenţă la apă 10 ATM
Tip afişaj Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv)
Dimensiune afişaj 1.2” (30.4 mm) diameter
Rezoluţie afişaj 240 x 240 pixeli
Afişaj în culori  Da
Durata de viaţă a bateriei Ceas inteligent: până la 20 zile
GPS: până la 32 ore
GPS şi muzică: până la 13 ore
Mod UltraTrac™: până la 70 ore
Memorie integrată 16 GB

 

 Pachetul contine:

  • Fenix 5X Plus
  • Cablu de date/încărcare
  • Manual

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate