Angajam!

Sosete compresie Compressport Full Ultra Recovery

141 Lei 281 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sosete Alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Combinatia Ultra Recovery sosete + jambiere a fost dezvoltata împreună cu bicicliști profesioniști pentru eliminarea optimizată a acidului lactic și recuperare rapidă.  În urma feedback-ului sportivilor, echipele științifice au combinat recuperarea completă oferita de șosete cu un strat suplimentar pentru o eficiență sporită. Folosita ca prim strat, soseta asigură o compresie gradată controlată medical de la picior în sus, încurajând revenirea venoasă și eliminarea acidului lactic. Plasate cu grijă, punctele 3D din jurul piciorului și zonei lui Achile ajută la creșterea fluxului de sânge și oferă un micro-masaj blând, în timp ce un suport strâns in zona boltei piciorului împiedică mișcarea șosetei. Panourile de ventilație în dungi din jurul gambei și genunchiului inferior asigură o aerisire optimă.

   Un al doilea strat, sub formă jambiera stransa, fara cusaturi, se potrivește peste șosetă pentru eliminarea rapidă a toxinelor datorită compresiei sporite. Umflarea picioarelor și întârzierea oboselii musculare (DOMS) sunt reduse cu pana la 50%, în timp ce regenerarea musculară este accelerată. 

  • Fabricată în Europa, fibra naturală exclusivă provine din eucalipt și pin. Aceste fibre naturale oferă o senzatie unica, termoreglare și durabilitate extrema;
  • Fiecare mișcare declanșează un micromasaj care asigură bunăstare;
  • Punctele 3D absorb transpirația. Nu rețin apa și permit aerului să patrunda pentru o uscare ultra rapidă;
  • Greutate: 73 grame;

 

 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate