Angajam!

Sosete compresie Compressport Full Recovery 2021

#ID: master-182056
118 Lei 196 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sosete compresie?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Ati terminat sesiunea de antrenament sau ati atins linia de sosire. Nu s-a terminat: recuperarea este cheia. La fel cum shake-urile de proteine ​​ajuta la reconstruirea fibrelor musculare deteriorate, acest model de sosete stimuleaza fluxul de sange pentru a accelera procesul de regenerare musculara. Compresia gradata controlata medical de la picior in sus incurajeaza revenirea venoasa si eliminarea acidului lactic. Purtate dupa efort sau in timpul calatoriei, umflarea picioarelor si oboseala musculara cu debut intarziat (DOMS) sunt mult reduse.

   Plasate cu grija, 3D.Dots-urile din jurul piciorului si zona lui Achile ajuta la stimularea fluxului de sange si asigura un micro-masaj, in timp ce un suport in zona arcului piciorului impiedica miscarea sosetei si elimina orice risc de frecare. Panourile de ventilatie pastreaza piciorul uscat.

  • Fabricata in Europa, fibra naturala exclusiva Woodpulp provine din eucalipt si pin. Aceste fibre naturale ofera o senzatie delicata, unica, si o termoreglare si durabilitate extrema;
  • Fiecare miscare declanseaza un micromasaj care asigura bunastare;
  • Greutate: 52 grame;

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate