Angajam!

Sosete compresie alergare Compressport Shock Absorb

59 Lei 98 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sosete Alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   La fel cum unii pantofi de alergare au talpa mai groasă pentru un impact amortizat, noul model de sosete Shock Absorb respectă același principiu în formă materială. Folosind ochiurile de plasa tradiționale puternic ventilate in zona superioară, acest model gros și căptușit are suporturi suplimentare în zonele sensibile pentru a vă păstra picioarele protejate și confortabile pe parcursul zilei. Glezna și talpa sunt atenuate cu panouri din microfibră, extrem de groase, care elimina transpirația pentru o senzație placută.

   Punctele 3D din zona inferioara sunt mai groase si absorb maximum de șocuri și vibrații pentru a reduce durerile. In zona mediana, mai multe insertii 3D stimulează fluxul de sânge și cresc aderența în pantof, în timp ce suportul de arc de 360 ​​° împiedică răsucirea materialului și crește stabilitatea. Mișcarea redusă a piciorului, combinată cu evacuarea optimă a transpirației, nu numai că îmbunătățesc confortul, dar contribuie și la aparitia mai puținor bataturi pe termen lung. Fibrele specifice acționează ca agenți de prevenire a punctelor fierbinți pentru a se asigura că picioarele nu se supraîncălzesc, în timp ce zona degetelor este întărită special pentru a preveni disconfortul.

  • Susținere musculară specifică și prevenirea rănilor datorită compresiei și a vibrațiilor reduse la nivelul gleznei și a gambei inferioare;
  • Tensiunile musculare și oboseala sunt reduse la minimum;
  • Punctele 3D nu rețin apa și facilitează uscarea rapida;
  • Greutate: 40 grame;

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate