Angajam!

Pantaloni compresie alergare barbati Compressport Under Control Pirate 3/4

300 Lei 500 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Pantalonii Pirate Control 3/4 utilizează tehnologia de compresie fără cusaturi în jurul șoldurilor, coapselor și feselor. Opreste declanșarea oboselii, crește rezistența la efort  și diminueaza timpul de refacere. Terminalul termostatic vă protejează de variațiile temperaturii, în timp ce benzile de ventilație integrate la spatele genunchiului sporesc mișcarea și va ofera un plus de confort. În cele din urmă, fibra hidrofobica promovează uscarea în timpul antrenamentului, ceea ce vă permite sa va bucurați mai mult de antrenamente.

Fibra hidrofobica permite ca produsul sa fie unul rezistent la apa, ce evacueaza umiditatea de orice fel, fie ca este vorba de transpiratie.Hydrophobic

Tehnologia inovatoare, benzile de ventilație integrate direct în compresie asigură o ventilație optimă care evacuează căldura și transpirația.

Tesatura unică favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără să se ridice sau să scadă brusc.

Această tehnică unică și exclusivă de cusut garantează un maximum de confort și soliditate în cusături.

Shock AbsorberCompresia la 360 ° atenuează efectul șocurilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

O compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigenul în mușchi și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la distanțe mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim.

 Confort maxim al mușchilor abdominali, oferind în același timp o mare susținere prin absorbția șocurilor în zonele de oboseală inferioară din spate. Forma V a centurii va preveni orice presiune asupra stomacului pentru confort optim.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate