Angajam!

Pantaloni compresie alergare dama Compressport Trail Under Control Pirate 3/4 2020

486 Lei 540 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Elveția este cunoscută pentru traseul de alergare montana Kathrin Götz, unde modelul Trail Under Control se afla in topul preferintelor. Panourile de compresie plasate strategic oferă suport maxim coapselor și feselor. Vibrațiile sunt reduse cu până la 30%, în timp ce fluxul de sânge îmbunătățit oxigenează mai rapid mușchii, împiedicand oboseala. Benzile de ventilație țesute direct în compresie garantează aerisirea la 360 ° și elimină rapid umiditatea pentru a reduce frecarea și iritarea.

   Plasa adăugată în spatele genunchiului oferă libertate suplimentară de mișcare. Modelul actualizat 2020 are o croială specifică, care garantează o potrivire ergonomică, confort optim și o notă de feminitate. Detaliile specifice trail-ului sunt esențiale. Un buzunar din plasă in spate depoziteaza nutriția și obiectele personale mici, în timp ce insertiile exterioare din silicon de pe coapse împiedică palmele să alunece atunci când urcati pe dealurile abrupte.

   Forma V a centurii va preveni orice presiune asupra stomacului pentru un confort optim, oferind în același timp un sprijin deosebit prin absorbția șocurilor în zona inferioară a spatelui. 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate