Angajam!

Branturi specializate de alergare CurrexSole RunPro Insole arcada inalta

55 Lei 129 Lei Discount 57% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Branturi specializate?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs CurrexSole si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Alearga ca un profesionist! Vei simti diferenta imediat ce vei pune aceste branturi profesionale in pantoful tau de alergare. Apoi cand vei incepe sa alergi, nu vei mai vrea niciodata sa te intorci la branturile tale vechi.

Alearga ca un profesionist! Vei simti diferenta imediat ce vei pune aceste branturi profesionale in pantoful tau de alergare. Apoi cand vei incepe sa alergi, nu vei mai vrea niciodata sa te intorci la branturile tale vechi. Usoare, dinamice, oferind un suport incredibil, branturile RunPro isi fac treaba cu mare acuratete, constructia lor oferind 100% putere de transfer in asfalt. Oboseala pe care o simteati pana acum la picioare si la mushii gambei dupa alergare, va deveni istorie. Cu aceste branturi vei reusi sa iti dobori propriile recorduri, indiferent daca pantofii dumneavoastra de alergare sunt de tip minimalist sau clasic. Pregatiti-va pentru urmatorul nivel in alergare!

Modelul de branturi RunPro este potrivit pentru urmatoarele tipuri de activitati: Alergare normala, triatlon, jogging (alergare usoara), alergare pe carari de munte, plimbari pe terenuri accidentate.

Acest model de branturi este dispus in 3 variante de pronatie: Low, Medium, High Arch. Toate cele 3 variante beneficiaza de o constructie inovatoare cu mai multe straturi. Obtinandu-se astfel maximum de suport posibil:

1. Partea superioara a talpii prezinta o adancitura optima in zona calcaiului, ceea ce se traduce printr-o mai buna potrivire a pantofului cu piciorul dumneavoastra.

2. Strat triplu pentru un control perfect al umezelii la interior, datorat brantului median. De asemenea, cu acest strat intermediar, piciorul dumneavoastra se va bucura de mult mai putine bataturi si/sau basici, rezultand un comfort incredibil. 

3. Insertie ce beneficiaza de tehnologia 3D DAT care va ghideaza/indruma piciorul urmand forma lui naturala. Materialul inserat este unul special: Compozit de NYLON6 de culoare argintiu. 

4. Tehnologia PROPO+ incorporata in brant este reliefata de materialul de culoare galben, care are rolul de a maximiza revenirea pantofului/brantului la forma initiala si naturala. Insertia este confectionata dintr-un material special conceput pentru o propulsie dinamica a piciorului.

5. Tehnologia de amortizare PORON ofera indice revenire medie, obtinand o performanta exceptionala in timpul initializarii alergarii – la primul contact.

Greutate: 40 grame (la marimea M).

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate