Angajam!

Schiuri Nordica Dobermann GSR EVO EDT + Legaturi N Power X-Cell Evo 2016

2.187 Lei 3.645 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Schiuri?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordica si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Schiurile Nordica Dobermann GSR EVO EDT + Legaturi N Power X-Cell Evo 2016 se folosesc de revolutionarul sistem anti-torsiune EDT. Cu acest sistem, Dobermann GSR EVO EDT sunt create pentru a domina orice cursa.

EDT (Efficient Dynamic Technology) : Mai putina torsiune, mai multa putere

Demonstrat stiintific, tehnologia EDT salveaza o cantitate substantiala de energie a schiorului, in timp ce transmisia puterii creste exponential.

Energy 2 Titanium: Ofera cel mai mare nivel de performanta, avand un miez complet din lemn, precum si 2 straturi de titanium. Aceasta constructie asigura cel mai precis flex, la fel si puterea maxima de transmisie, rezistenta la torsiune.

 

EVO R CT EDT: Proiectat special pentru GSR EDT, aceasta placa impartaseste caracteristicile placii de Cupa Mondiala de la Nordica, integrand sistemul CT pentru ajustarea usoara si in siguranta a lungimii legaturilor. Combinata cu tehnologia EDT, care consta din 2 placi de fibra de carbon torsionale, ce se extind, atat din partea frontala, cat si la cea din spate, rezultatul fiind un flex longitudinal neted si accesibil, ce are o torsiune rigida, precum a schiurilor de Cupa Mondiala.

 

Frontside Camrock - Rapid Race Profile: Profilul agresiv face ca schiurile Frontside Camrock sa fie foarte usoare de initiat si rapid de manevrat in timpul efectuarii virajului. Un "sidecut" redus la varf permite schiurilor pastrarea unui traseu mai drept si curat la inceputul virajului, prevenind deraparea. Rezultatul este un schi mai rapid.

Produse recent vizualizate