Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Nimbus 19 FW 2017

528 Lei 704 Lei Discount 25% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Parcurge fiecare kilometru cu lejeritate și confort cu pantofii de alergare Asics GEL-Nimbus 19. Dispun de greutate redusă și se adaptează perfect pe piciorul oricărui alergător. Mai mult, asigură o amortizare perfectă datorită tehnologiilor FluidRide 2.0 din talpa intermediară, FlyteFoam din partea de jos tălpii intermediare și SpEVA din partea de sus a tălpii intermediare. Acest sistem de amortizare îmbunătățește propulsia și oferă rezistență la uzură. 

   Configurarea încălțămintei Guidance Line este realizată cu noul canal vertical de flexiune în talpă și talpa intermediară care este aplicat de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Acest canal asigură, la fiecare pas, o rulare optimă a piciorului în timpul contactului cu solul. Pa baza acestui element se direcționează separat punctul optim de propulsie care simplifică rularea și previne oboseala prematură și leziunile.

    Sistemul GEL Front-Rear asigura captusire pe intreaga suprafata a talpii pantofului sport. Este, in fond, o structura care integreaza atat avantajele oferite de GEL Rear, cat si de GEL Front, uificandu-le intr-o platforma ce sustine fluiditatea miscarii naturale a piciorului de la nivelul stratului median al talpii.

   AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR+ este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă. În partea din spate a piciorului AHAR conține un procentaj mare de carbon, care asigură rezistență sporită a materialului. În partea din față a piciorului este, de asemenea, integrat AHAR+, dar sub formă de spumă, pentru confort sporit. AHAR+ este flexibil, ușor și rezistent la uzură.

   Pe langa buna captusire pe care o asigura pantofului, un brant precum ComforDry Sockliner sustine si buna ventilare a mediului intern. Aerisirea adecvata regleaza temperatura, favorizeaza evacuarea umiditatii rezultate din transpiratie si previne instalarea bacteriilor si a altor factori care faciliteaza aparitia mirosurilor neplacute. 

   Materialul tălpii intermediare SpEVA este o altă avansare a materialului eficient ASICS EVA utilizat în mod obișnuit. Acest material este realizat din macromolecule cu proprietăți ale cauciucului, care după ce intră în contact cu solul revin rapid la forma lor inițială pentru a amortiza eficient următorul impact.

   Sistemul I.G.S. sprijină pe deplin mișcarea la fiecare faza a pasului, pentru că toate componentele și tehnologiile colaborează împreună și sunt atât de flexibile încât să se adapteze la diferite tipuri de picioare.

    La baza, tehnologia Gender Specific Cush consta intr-o insertie de material in stratul median al talpii, cu scopul de a oferi captusire suplimentara. Pentru femei, tehnologia consta intr-o insertie din material mai moale, ceea ce, de regula, corespunde nevoii naturale specifice piciorului femeilor de a primi mai multa protectie si captuseala.

Produse recent vizualizate