Angajam!

GPS Garmin Edge 1000 Performance Bundle

2.383 Lei 2.740 Lei Discount 13% Pretul include TVA

Pretul include taxa timbru verde 1.01 Lei

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria GPS Bicicleta?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

GPS-ul Garmin Edge 1000 contine in pachet: manual de instructiuni, Edge 1000, cablu USB si harta completa a Europei. Nu include acumulatori !

Ciclocomputerul pentru Competiţie, Conectare și Navigare 

-Curse competiţionale interne prin intermediul segmentelor Garmin Connect 
-Navigare pe drum sau în afara lui și puncte de interes, cu harta Garmin pentru ciclişti preîncărcată 
-Setează o distanță și alege din cele 3 trasee tur-retur opţionale 
-Încărcări instant la Garmin Connect  Mobile pentru a analiza și împărtăși 
-Caracteristici Conectate: alerte primire de apeluri și mesaje, urmărirea în direct, trimiterea / primirea de curse, partajare pe reţelele de socializare și vreme 

Chiar dacă sunteţi într-o cursă pentru ca să vă îmbunătățiţi propriul Dvs record sau pentru a vedea cum vă clasaţi în faţa unor campioni, Edge 1000 vă permite să vă conectați, să comparaţi și să concuraţi. Transformă fiecare cursă într-o cursă pe segmentele Garmin Connect și vedeți rezultatele în timp real pe Edge-ul Dvs, inclusiv alerte pentru începutul și sfârşitul fiecărui segment și clasamentele. Caracteristica segmentelor vă ține motivat și vă ajută să vă depăşiţi limitele pentru o îmbunătățire continuă.

Drumul E al Tău

Împreună cu provocările interne la curse și caracteristicile conectate, Edge 1000 oferă capabilități de navigație și cartografiere avansate specifice cicliştilor. Harta Garmin de bicicletă preîncărcată include conţinut OSM (Open Street Map) cu drumuri rutiere rutabile și motociclete, date de elevatie, puncte de interes și de căutare adresă. Datele cartografice sunt stocate în memoria Edge-lui Dvs, astfel încât accesul la navigație și la capabilităţile de performanță nu este dependentă de acoperirea telefonul mobil, și actualizarea hărților este gratuită.

Ştie Unde să Meargă 

Acum puteți explora mai mult, pe drum și în afara lui, datorită caracteristicii de rutare tur-retur a acestui dispozitiv. Pur și simplu introduceți cât de departe vrei să mergeţi, iar Edge 1000 vă calculează până la 3 trasee prietenoase pentru ciclism. Puteți revizui chiar profilele de altitudine înainte de a face selecția. Acesta oferă, de asemenea, o nouă capacitate de planificare a traseului, care vă permite să creați rute direct pe Edge 1000 folosind harta, Punctele de Interes și segmentele care le-ați descărcat de la Garmin Connect. Din nou, aveți posibilitatea să examinați profilul de altitudine a traseului personalizat înainte de plecare. În cazul în care nu obțineţi traseul sau vreţi să terminaţi cursa mai devreme, Edge vă poate ghida mereu înapoi la început sau poate calcula ruta cea mai directă și vă oferă ghidare pas-cu-pas ca să vă întoarceţi.

La Vârful Degetelor 

Edge 1000 dispune de un ecran tactil de înaltă rezoluție de 3 inci color cu dublă orientare. Acesta are un senzor de lumină ambientală, care ajustează automat luminozitatea ecranului funcţie de condițiile de lumină pentru a îmbunătăți vizibilitatea. Spre deosebire de smartphone Dvs, ecranul lui este optimizat pentru a lucra cu mănuși și în ploaie. Puteți personaliza paginile de antrenament cu până la 10 câmpuri de date și să folosiţi profilele de activitate pentru a vă permite treceri ușoare atunci când schimbaţi activitatea de ciclism, cum ar fi rutier, montan sau de tură.

Analiză Avansată a Performanței

Edge 1000 este compatibil cu sentorii ANT + , precum cei de viteză, cadenţă, ritm cardiac și de greutate. Este primul ciclocomputer Garmin care se integrează cu sistemul4 de deplasare electronic Shimano Di2 pentru a afișa viteza Dvs. actuală pe ecran. Edge 1000 este de asemenea compatibil cu dispozitivele de măsurare a puterii ANT +, inclusiv Vector,  măsurătorul nostru unic de putere la baza pedalei care măsoară puterea totală, echilibrul și cadența stânga / dreapta. Un antrenament preîncărcat pe bază de energie pe Edge 1000 vă permite să calculaţi pragul funcţional de putere (FTP), de la care vă puteți baza zona puterii de antrenament. Edge1000 oferă un calendar de antrenament și este compatibil cu antrenamente avansate, pe care le puteți planifica, programa și încărca de la Garmin Connect

Conectat cu Smartphone-ul Dvs

Atunci când este conectat cu smartphone-ul și aplicația Garmin Connect Mobile, Edge 1000 oferă o suită de caracteristici legate, inclusiv de urmărire în direct, alerte intrare apel și mesaj, partajarea pe reţelele de socializare, vremea, încărcarea wireless și trimiterea / primirea de trasee și segmente. Imediat ce cursa Dvs este finalizată, datele pot fi trimise automat la Garmin Connect prin Bluetooth sau Wi-Fi . Acest lucru vă permite să rămâneți conectat și să partajaţi instantaneu detaliile cursei cu prietenii, familia și contactele Dvs de pe reţelele de socializare. Aplicaţia LiveTrack permite prietenilor și familiei Dvs. să urmărească cursele Dvs și activitățile de antrenament în timp real. Invită utilizatorii de e-mail sau reţele de socializare, astfel încât să poată vizualiza datele direct pe o pagină de urmărire Garmin Connect. Odată ce ei au invitaţia pe e-mail, pot face clic pentru a urmări și a vedea statisticile și locația Dvs. pe hartă.


Caracteristici:

*Monitor Inimă: da (nu este inclus în pachet)

*Senzor viteză/cadenţă: da (nu este inclus în pachet)

*Senzor călcâi: Nu

*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): Da

*Compatibil Garmin Connect (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da

*Virtual Partner (antrenament împotriva unei persoane digitale): Da

*Virtual Racer (competiţie împotriva unor alte activităţi): Nu

*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente): Da

*Auto Pause (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): Da

*Auto Lap (porneşte automat o tură nouă): da

*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): Da

*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): Nu

*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): Da

*Antrenamente simple(timp , distanță și calorii): Da

*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit):Da

*Alerte de Vibraţie: (alegeţi între alerte cu tonuri şi/sau alerte cu vibraţii): Nu

*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): Da

*Calcul calorii arse pe bază de puls: Da

*Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale): Nu

*Ecran(e) personalizabil(e): Da

*Altimetru Barometric: da

*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): Da

*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+ de la terţi producători): Da (date înregistrate aproximativ 1 pe secundă)

*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura în timpul cursei): Da

*Ceas de Sport: nu

Adiţional :


*Segmente pe dispozitiv: Yes

*Compatibil Wi-Fi : Da

*Notificări inteligente: Da

*GLONASS: Da

*Compatibil cu Garmin Connect Mobile: Da

*Rutare dus-întors: Da

*Planificare rute: Da

Dimensiune: 5.8 x 11.2 x 2 cm

Dimensiune ecran: LxI: 3.9 x 6.5 cm, diagonala: 7.6 cm

Rezolutie: 240 x 400

Greutate: 114.5 grame

Viata baterie: pana la 15 ore

 

 

Produse recent vizualizate