Angajam!

GPS Garmin GPSMAP 64s + Harta Romaniei

1.299 Lei 1.640 Lei Discount 21% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Outdoor?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Pachetul nu include acumulatori !

  • ecran color 2.6 inch, lizibil în lumina soarelui
  • Cu sensibilitate ridicată GPS și receptor GLONASS cu antenă quad helix
  • 1 an de abonament Birdseye Imagini din satelit
  • 3 axe pentru busola cu altimetru barometric
  • Conectivitatea wireless prin Bluetooth® technology¹ sau ANT + ®

GPSMAP 64s are un built-in 3 axe busolă electronică compensată-prelate, care vă arată poziția chiar și atunci când încă stati în picioare, fără a-l ține la un anumit nivel.

Atimetrul barometric urmărește schimbările de presiune pentru a stabili altitudinea precisă, chiar îl puteți folosi pentru a pastra in memorie presiunea barometrică, care vă poate ajuta să păstrați un ochi pe schimbarea condițiilor meteorologice.

GPSMAP 64s vine cu o hartă de bază încorporată cu scutire umbrită plus un abonament de 1 an Birdseye Satellite Imagery, astfel încât să puteți naviga oriunde cu ușurințăCu navigare foto, puteți descărca imagini geoetichetate de pe Internet și să navigați prin ele. Cu notificarile inteligente puteți primi prin e-mail texte și alerte de la 4s iPhone® compatibile. Rămâneți conectat fără a fi nevoie să sapati în rucsac dupa smartphone-ul dumneavostra.

Cu antena quad helix, de înaltă sensibilitate, GPS și GLONASS, GPSMAP 64 localizează poziția rapid, precis și își păstrează localizarea chiar și în zonele cu acoperire slaba sau canioane adânci. Avantajul este clar - dacă sunteți în păduri adânci sau chiar în apropierea clădirilor înalte sau copaci, puteți conta pe GPSMAP 64 pentru a vă ajuta să găsiți drumul atunci când aveți nevoie cel mai mult.

De aventura urmatoare se ocupa Basecamp ™, software - ul care vă permite să vizualizați și să organizați hărți, puncte intermediare, rute, si piese. Acest software gratuit de planificare vă permite să creați Garmin Adventures pe care le puteți împărtăși cu prietenii, familia sau colegii exploratori. Basecamp afișează date cartografice topografice în 2-D sau 3-D de pe ecranul computerului, inclusiv liniile de contur și profilurile de elevație.

Produse recent vizualizate