Angajam!

Sort compresie triatlon dama Compressport Under Control

184 Lei 460 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Sortul Under Control pentru triatlon utilizează o fibră cu tuburi de compresie fără cusătura pentru a activa circulația sângelui și pentru o potrivire perfecta în jurul picioarelor, făcându-vă să vă bucurați de antrenamente prelungite fără să vă obosiți din cauza acumulării de acid lactic în mușchi. Compresia furnizată de tuburile de nouă generație reduce vibrațiile musculare cu până la 25%, absorbând până la 30% din șocuri. În cele din urmă, spuma Pro Pad cu perforări mici evacuează transpirația rapidă prin zonele

Buzunarele sunt structurate corespunzător pentru o organizare mai bună, ele sunt ușor de accesat și au fost concepute astfel încât să împiedice orice bouncing.

Imprimarea siliconică foarte subțire asigură o aderență optimă la șaua bicicletei.

Pentru confort optim materialul nu are cusaturi care sa va jeneze, este moale si foarte usor. cycling

Pad special pentru bicicleta, fabricat în Italia, acest tampon de înaltă calitate are o densitate optimă, spuma nu se sfărâmă și revine la forma de dinainte îndată ce te ridici.

Ultra-light datorita faptului ca nu reține apa și rămâne uscat în toate condițiile. Protecția cu fermoar evită orice frecare care sa va creeze disconfort sau rani. Sistemul de blocare a fermoarului nu se deschide în timp ce va miscati. 

massaging-fiberFibra hidrofugă îndepărtează umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă

O compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate, aduce oxigen la mușchi și facilitează recuperarea. Compresia la 360° atenuează efectul "valurilor de șoc" asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

Zone integrate de ventilatie cu tehnologia inovatoare, benzile de ventilație integrate direct în compresie asigură o ventilație optimă care evacuează căldura și transpirația.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate