Angajam!

Set jambiere compresie Compressport R2V2 Oxygen

85 Lei 216 Lei Discount 61% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Compresii gamba/cvadriceps?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Jambierele de compresie R2V2 Oxygen sunt esențiale pentru toți sportivii ce se afla în căutarea performanței și a confortului de neegalat. Inițial conceput pentru a satisface nevoile sportivilor profesioniști care participă la evenimente extreme precum campionatele mondiale IRONMAN în Kona, acest model va oferi o oxigenare excelentă a mușchilor și un confort excepțional, indiferent de condiții, prin asigurarea unui suport muscular optim, întârzierea oboselii, limitarea durerii și reducerea riscului de rănire. Respirabilitatea se datoreaza benzilor ventilate țesute în material și proprietatii de uscare rapida.

   Absorbția șocurilor și vibrațiilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor crește rezistența la efort. Studiile arată o reducere semnificativă a acidului lactic în timpul efortului. Banda ergonomica K-protect sustine tendonul patelar și amortizează până la 8% din vibrații

   Fiecare mișcare declanșează un micromasaj care asigură starea de bine. Functia de recuperare va accelera revenirea venoasă, prevenind stagnarea sângelui. Este cel mai bun aliat al genunchilor pe coborârile abrupte și traseele tehnice rapide.

  • Greutate: 22 Grame;
  • Material: 76% Polyamide, 24% Elastane;

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate