Angajam!

Set jambiere compresie Compressport R2 Oxygen

#ID: master-130801
84 Lei 210 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Compresii gamba/cvadriceps?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Datorită unei tehnologii exclusive Compressport, noul R2V2 Oxygen are o fibră hiperventilată pe partea din față a tibiei și pe tendonul lui Achilles. Oferă un suport maxim gambei, care asigură reducerea cu 30% a vibrațiilor musculare. Cu o creștere cu 17% a oxigenării musculare și o creștere de 10% până la 15% a fluxului venos, se elimină durerile și picioarele umflate după exerciții. Cu o greutate de numai 11g, nu veți simți nici o restricție, nici macar în timpul eforturilor cele mai intense.

K-ProtectK-Protect este banda ergonomică ce susține tendonul patellar și atenuează vibrațiile până la 8%. Cele mai bune genți alieni pot avea în timp ce împing limitele la coborâri abrupte și trasee tehnice intense rapide.

Umezi sau uscate, jambierele R2V2 Oxygen rămân la fel de usoare datorita faptului ca nu reține apa. La doar 11 grame, sunt ultra-light și cele mai ventilitate compresii pentru gambe.

O noua compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigen muschilor și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la o distanță mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim. 

Ultra- rezistente, create dintr-un material de durata ce va promite o viata indelungata a produsului.Shock Absorber

Compresia la 360 ° atenuează efectul "valurilor de șoc" asupra mușchilor, venelor și articulațiilor. 

Fiecare mișcare declanșează un micromasaj care asigură bunăstarea și ușurința fibrei brevetate. 

D-TOXVeți simți imediat acest lucru ... recuperarea. Un sentiment de bunăstare, ușurință și forță care vă înconjoară picioarele de la gleznă până la genunchi. Aceasta va accelera întoarcerea venoasă, împiedicând sângele să stagneze în gamba, făcând astfel picioarele să se simtă ultra-ușoare. Studiile arată o reducere semnificativă a acidului lactic în timpul efortului.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate