Angajam!

Set compresii Compressport Total Full Leg

#ID: master-130699
180 Lei 400 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Compresia armonică totala pentru picior și fibra foarte moale, care nu provoacă iritații, aplică o compresie precisă pentru a stimula circulația sângelui în jurul arcului piciorului pentru a împiedica picioarele, coapsele, genunchii si venele să se umfle. Mai mult, dungile de ventilare din spatele genunchiului elimină disconfortul și presiunea pentru recuperarea rapidă și nedureroasă. În cele din urmă, banda de silicon din partea superioară a coapsei nu lasa compresia sa cada de pe picior.high-precision

O compresie cu milimetri de precizie în zonele vizate aduce oxigenul în mușchi și, prin urmare, sporește performanțele și facilitează recuperarea. Mușchii sunt susținuți pentru un sentiment de forță și o performanță mai bună la distanțe mai mare. Ultra-extensibil, fibra este de asemenea mai respirabilă pentru un confort maxim.

Ajuta la diminuarea durerilor de muschi din timpul exercitiului fizic.

Fibre țesute renumite pentru confort si pentru cat de moi sunt.  Compresia la 360 ° atenuează efectul șocurilor asupra mușchilor, venelor și articulațiilor.

 

Tesatura unică favorizează circulația aerului și permite un echilibru perfect între exterior și interior. Astfel, corpul rămâne la aceeași temperatură fără să se ridice sau să scadă brusc. 

Timpul de recuperare scade considerabil. Veți simți imediat acest lucru ... Un sentiment de bunăstare, ușurință și forță care vă va înconjura picioarele de la gleznă până la capat.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate