Senzor optic pentru ritm cardiac Polar OH1

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-150659
Cod producator
-
Barcode
-

   Polar OH1 este un monitor de ritm cardiac cu senzor optic ce se fixează pe braț sau pe antebraț printr-o bandă și care combină versatilitatea cu confortul și simplitatea. Se ajustează confortabil în jurul brațului și monitorizează ritmul cardiac cu ajutorul soluției de înaltă precizie Polar pentru măsurarea pulsului prin intermediul senzorilor optici.

  • Polar OH1 îți monitorizează ritmul cardiac cu ajutorul soluției optice de înaltă precizie cu 6 LED-uri de la Polar.
  • Poți să folosești Polar OH1 pentru a distribui informațiile despre ritmul tău cardiac către orice dispozitiv Polar compatibil prin Bluetooth, către numeroase aplicații de fitness și către echipamentele din salile de fitness compatibile prin Bluetooth.
  • Polar OH1 are memorie încorporată care poate stoca informațiile pentru până la 200 de ore de antrenament. Poți să îți sincronizezi datele cu Polar Flow atât prin intermediul aplicației Polar Flow, cât și prin intermediul serviciului web.
  • Banda de mână Polar OH1 se potrivește perfect, confortabil și discret în jurul brațului sau antebrațului tău. Banda este făcută dintr-un material textil moale și se poate spăla la mașină.
  • Cu Polar OH1 beneficiezi de până la 12 ore de antrenament la o singură încărcare. Poți să încarci bateria ușor cu ajutorul adaptorului USB Polar OH1 (inclus).
  • Polar OH1 este rezistent la apă până la 30 m.
  • Polar OH1 funcționează cu toate dispozitivele Polar compatibile prin Bluetooth: ceasuri, dispozitive de monitorizare a condiției fizice și ciclocomputere.
Mai multe informati
ProducatorPolar
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si