Angajam!

Pantofi ciclism MTB Sidi Jarin

1.120 Lei 1.867 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   SIDI închide decalajul dintre bicicleta de sosea și MTB cu Jarin, pantofii SIDI Gravel și XC. Având setea de necunoscut și dorința de aventură, Jarin este conceput pentru a aborda noi trasee.

   Cureaua anatomică și confortabilă, așezată pe partea superioară a piciorului, combinata cu un material moale termo-format, va crește confortul și performanța. Distribuie presiunea uniform pe zona arcului, fiind reglabilă din ambele părți pentru a obține poziția centrală perfectă. Soft Instep 4 este funcțional și înlocuibil.

   Sistemul Tecno-3 Push Short are închiderea pe partea laterală a pantofului, ceea ce permite o reglare sensibilă a piciorului.

   Partea superioară a secțiunii de la vârf este cauciucată pentru a rezista și a minimiza impactul în timpul mersului cu bicicleta. Este fabricata din cauciuc antiderapant.

    Branț ușor captusit din spumă în formă ergonomică cu efect de memorie.

   Talpa MTB SRS Carbon Composite: Inima tălpii revoluționare și patentate MTB SRS Carbon Composite este o inserție pură de carbon care ajunge de la călcâi la vârf. Insertia de carbon, precum și banda de rulare Dragon SRS înlocuibilă sunt fixate într-un cadru îngust și durabil din nailon. Acest design unic asigură o ușoară flexibilitate în vârful degetului, păstrând în același timp o rigiditate excelentă și un transfer de putere în zona principala a pantofului. Talpa este concepută pentru ciclistul de înaltă performanță, care necesită o talpă rigidă, dar care nu compromite circulația sângelui piciorului, garantând un confort excelent și performanțe deosebite. Pentru a obține o durată de viață maximă a încălțămintei, inserțiile de carbon, precum și banda de rulare Dragon SRS sunt ușor demontabile și înlocuibile. În plus, un dispozitiv de protecție opțional poate fi instalat cu aceleași șuruburi ca și insertia. În zona Metatarsus a fost poziționată o inserție antiderapanta din poliuretan. 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate