Angajam!

Colanti compresie alergare barbati Compressport Trail Under Control 2020

292 Lei 583 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Sorturi/Colanti/Pantaloni?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Dacă sunteți pasionat de ieșirile de sfârșit de sezon sau de altitudini mai mari, microfibra termoregulantă a pantalonilor Trail Under Control vă va oferi o căldură reconfortantă și suport optim. Panourile de compresie plasate în mod strategic oferă suport coapselor, feselor și gambelor. Vibrațiile sunt reduse cu până la 30% în timp ce circulația sângelui oxigenează mușchii mai rapid pentru o performanță crescută. Benzile de ventilație țesute direct în compresie garantează aerisire la 360 ° și elimina rapid transpirația pentru a indeparta mirosurile neplacute și orice risc de frecare.

   Țesătura super-moale și potrivirea îmbunătățită sunt combinate cu o plasă adăugată în spatele genunchiului pentru un confort excepțional și libertate de mișcare. Detaliile specifice trail-ului sunt esențiale, cu o talie tăiată ergonomic ce ofera un suport suplimentar pe terenurile neuniforme. Buzunarul de plasă integrat in spate este conceput pentru produse de nutriție și obiecte personale mici, în timp ce insertiile din silicon de pe coapse împiedică palmele să alunece atunci când urcati pe dealurile abrupte. Acesti pantaloni de compresie îndeplinesc instrucțiunile stricte UTMB de lungime pentru acoperirea picioarelor.

  • Oboseala amânată și performanța îmbunătățită prin vibrații musculare reduse, care vă ajută să mențineți viteza și intensitatea în timpul efortului;
  • Flat Over Lock - tehnică de cusut unică și exclusivă ce garantează confort și durabilitatea cusăturilor;
  • Greutate: 141 grame;

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate