Angajam!

Ceas Garmin Fenix 6S Solar

#ID: 165743
3.249 Lei 3.599 Lei Discount 10% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri sport?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii


 CAPTAŢI PUTEREA SOARELUI 

Cu lentila de încărcare solară Power Glass™ şi modurile personalizabile de gestionare a alimentării, aceste ceasuri inteligente pot rămâne pornite şi pregătite pentru performanţe timp de săptămâni întregi.

 Amplificaţi durata de viaţă a bateriei prin încărcarea solară pentru a nu mai fi nevoit să depindeţi de reţeaua de alimentare între încărcări.

 În ce stare este corpul dvs.? Măsurarea pulsului la încheietură1 şi Pulse Ox2 vă va spune exact.

 Aveţi nevoie de o ghidare a ritmului pentru alergare? Exploraţi funcţia PacePro™.

 Lăsaţi cablurile acasă. Încărcarea solară vă asigură până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei — şi chiar mai mult!

CALITATE PRIN DESIGN - Designul robust, dar sofisticat dispune de un afişaj mare de 1,2 inci şi este testat la standarde militare pentru rezistenţă termică, la şocuri şi rezistenţă la apă.

MATERIALE PREMIUM - Asortaţi-i aspectul la stilul de viaţă cu o ramă elegantă din oţel inoxidabil.

APLICAŢII PENTRU SPORT - Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

SCHI ÎN AFARA PISTEI - Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.

DINAMICĂ MTB - Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.

FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF - Fiţi pregătit să prindeţi valurile. fēnix 6S Solar funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.

ANTRENAMENTE ANIMATE - Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII - Obţineţi date despre puls1 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™ - Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE - Înregistraţi aportul zilnic de lichide, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Atunci când obiectivul automat este activat, veţi vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul dvs. va fi reglat automat.

MONITORIZAREA CICLULUI MENSTRUAL - Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect pentru a vă monitoriza ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi informaţii despre monitorizarea ciclului chiar la încheietura mâinii.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA - Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.

TEHNOLOGIE PACEPRO™ - Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII - Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ - Obţineţi până la 9 zile de durată de viaţă a bateriei în interior sau 10,5 zile cu încărcarea solară 3 în modul ceas inteligent. În modul GPS, beneficiaţi de 25 de ore în interior sau 28 de ore cu încărcarea solară4.

FUNCŢIA CLIMBPRO - Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS - Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

SENZORI ABC - Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

SENZOR PULSE OX - Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

ACLIMATIZARE - Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul1 şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI - Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

MOD EXPEDIŢIE - Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

 
 
NOTIFICĂRI INTELIGENTE - Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.
APLICAŢII PENTRU MUZICĂ - Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming de la servicii compatibile inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.
GARMIN PAY - Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE - Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.
MAGAZIN CONNECT IQ™ - Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.
 

Caracteristici Fizice şi Performanţe

 
MATERIAL LENTILĂ Power Glass™
MATERIAL CADRU Oţel inoxidabil
MATERIAL CAPAC Capac posterior din polimer armat cu fibre metalice
COMPATIBIL CU BRĂŢARA PENTRU CEAS QUICKFIT™ Curea 20 mm inclusă
MATERIAL BANDĂ Silicon
DIMENSIUNE FIZICĂ

42 x 42 x 14.2 mm

Se potriveşte pentru încheieturi ale mâinii cu următoarea circumferinţă:
Curea silicon: 108-182 mm
Curea velur: 108-175 mm
Curea ţesătură: 108-189 mm
Curea metalică: 108-180 mm

AFIŞAJ ÎN CULORI  
DIMENSIUNE AFIŞAJ 1.2 inches, 30.4 mm în diametru
REZOLUŢIE AFIŞAJ 240 x 240 pixeli
TIP AFIŞAJ Lizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv
GREUTATE 60 g (numai carcasa: 44 g)
DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI

Ceas inteligent: până la 9 de zile plus 1,5 zile*
GPS: până la 25 de zile plus 3 zile**
Baterie max. mod GPS: 50 de ore plus 14 ore**
Activitate GPS expediţie: 20 de zile plus 6 zile*
Mod ceas cu economisire baterie: 34 de zile plus 25 de zile*

* Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
** Încărcare solară dacă este utilizat în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

REZISTENŢĂ LA APĂ 10 ATM
MEMORIE INTEGRATĂ 64 MB

Funcţii ceas

 
FUNCŢII CEAS  Da
SINCRONIZARE ORĂ GPS  Da
ORĂ DE VARĂ AUTOMATĂ  Da
CEAS DEŞTEPTĂTOR  Da
TEMPORIZATOR  Da
CRONOMETRU  Da
ORE RĂSĂRIT/APUS  Da

Monitorizarea sănătății

 

 
PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII (CONSTANT, ÎN FIECARE SECUNDĂ)  Da
PULS ZILNIC DE REPAUS  Da
ALERTE DE PULS ANORMAL  Da
FRECVENŢĂ RESPIRATORIE (24X7)  Da
SATURAŢIA OXIGENULUI ÎN SÂNGE PULSE OX  Da
VÂRSTA DE FITNESS  Da (în aplicaţie)
BODY BATTERY™ ENERGY MONITOR  Da
URMĂRIREA STRESULUI PE TOT PARCURSUL ZILEI  Da
CRONOMETRU RESPIRAŢIE RELAXARE  Da
SOMNULUI  Da
MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI (SCOR ŞI INFORMAŢII DESPRE SOMN)  Da
HIDRATARE  Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional   Connect IQ™)
CICLU MENSTRUAL  Da (în Garmin Connect™ şi widgetul opţional   Connect IQ™)

Senzori

 
GPS ACTIVAT  Da
GLONASS  Da
GALILEO  Da
MONITOR CARDIAC LA ÎNCHEIETURA MÂINII GARMIN ELEVATE™  Da
ALTIMETRU BAROMETRIC  Da
BUSOLĂ ELECTRONICĂ  Da
GIROSCOP  Da
ACCELEROMETRU (CALCULEAZĂ DISTANŢA PENTRU EXERCIŢIILE LA INTERIOR, FĂRĂ A FI NEVOIE DE UN SENZOR DE PICIOR)  Da
TERMOMETRU  Da
PULSE OX ACCLIMATION  Da cu   aclimatizare)

Funcţii inteligente zilnice

 
CONECTIVITATE  Bluetooth® Smart,   ANT+®
CONNECT IQ™ (FEŢE CEAS, CÂMPURI DE DATE, WIDGETURI ŞI APLICAŢII CARE POT FI DESCĂRCATE)  Da
NOTIFICĂRI INTELIGENTE  Da
RĂSPUNS PRIN MESAJ TEXT/RESPINGERE APEL TELEFONIC PRIN MESAJ TEXT (DOAR ANDROID™)  Da
CALENDAR  Da
VREME  Da
ECONOMISIRE BATERIE - CEAS CU ENERGIE REDUSĂ PERSONALIZABILĂ  Da
COMENZI PENTRU MUZICĂ  Da
LOCALIZARE TELEFON  Da
CĂUTARE CEAS  Da
TELECOMANDĂ VIRB®  Da
COMPATIBILITATE CU SMARTPHONE  iPhone®, Android™
COMPATIBIL CU GARMIN CONNECT™ MOBILE  Da
GARMIN PAY™  Da
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate