Angajam!

Bluza barbati Compressport Hybrid

#ID: master-152225
527 Lei 619 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Bluze alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Compressport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Luptand constant pentru inovație, echipa de proiectare Compressport a venit cu prima bluza usoara pentru a vă proteja în mod optim de frig și vânt în timp ce vă menține uscat. Oferă toate avantajele eficiente ale stratului de baza 3D Thermo 110g, adăugând pe piept o membrană rezistentă la vânt pentru protecție suplimentară. Țesatura cu microfibre 3D asigură îndepărtarea transpirației și umiditatii și trecerea în următorul strat de îmbrăcăminte, ceea ce ajuta la menținerea unei temperaturi constante indiferent de intensitatea efortului. Mânecile Raglan oferă compresie localizată pentru suport in zona bicepsului și pe antebrat. 

   Un tricot 3D creează o saltea termică din canale de ventilație și perne de aer. Acesta previne contactul direct cu pielea și controlează variațiile de temperatură. Astfel, temperatura corpului rămâne la nivelul său intern normal, 36-37,5 °, astfel încât organismul să funcționeze corect.

   Fibra hidrofugă elimină umezeala și evacuează transpirația fără a o absorbi, chiar și atunci când este excesivă. Pentru confort optim, microfibra este 100% făra cusaturi, ușoară și foarte moale.

    Zona de compresie este integrată direct în țesătură pentru a vă asigura o poziționare corectă a corpului în timpul efortului de lungă durată. Acest lucru va stimula capacitatea de respirație și va îmbunătăți oxigenarea.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate