Angajam!

Pantofi trail dama La Sportiva Bushido II SS 2019

465 Lei 659 Lei Discount 29% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Bushido II este un pantof de competiție dedicat lumii skyraces: super-ușor, ofera aderență suplimentară, agresiv, proiectat pentru a asigura stabilitate și susținere perfectă pe toate tipurile de teren off-road.

   Datorită construcției STB Control, structura TPU plasata lateral pe partea superioară înfășoară talpa intermediară în partea mediană, stabilizând pantoful. Această soluție permite obținerea unei fixări confortabile și o stabilitate generală mai mare datorită sinerigiei intre partea superioara și talpa, precum și a greutății reduse a pantofului, evitând introducerea stabilizatorilor grei în partea centrală a încălțămintei. Talpa dublă FriXion Red are diferite suprafețe de sustinere: forma rotunjită a grip-urilor exterioare creează un unghi de sprijin gradual cu solul, menținând stabilitatea chiar și la rasucirea extremă a piciorului. Acest lucru vă permite să alergați în condiții de siguranță chiar și pe teren tehnic, în prezența rădăcinilor, pietrelor și ramurilor. Suport maxim pe partea mediană a piciorului, libertate de mișcare și confort la nivelul piciorului. Rezultatul este un pantof care, în stilul unic La Sportiva, oferă noi soluții pentru a satisface nevoile celor mai exigenți alergători, rescriind regulile jocului cu o construcție complet nouă, care nu a mai fost văzută niciodată în pantofii de alergare.

 

  • Talpa intermediara EVA oferă durabilitate și reactivitate pe teren moale, unde nevoia de absorbție a șocurilor este redusă;
  • Partea superioara: Respirabila, plasă cu armături din material termoplastic;
  • Branțul Ortholite ofera respirabilitate si amortizare pe termen lung - branțul va păstra peste 95% din grosimea sa în timp și nu se va aplatiza;
  • Footbed: 4mm Ortholite Ergonomic
  • Drop: 6
  • Amortizare: 7
  • Greutate: 305 g (Marime 42)

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate