Angajam!

Bocanci hiking copii La Sportiva Falkon GTX FW 2019

257 Lei 425 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte trekking?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Bocanci de drumeție și de agrement pentru copii, inspirati de faimosul model montan La Sportiva Ultra Raptor GTX. Suprafata confortabila, cu inserții de microfibră pentru protecție, fără cusături vizibile și fara niciun punct de compresie pe picior, oferă confort maxim chiar și pe o utilizare îndelungată. Manta este extrem de respirabilă și rezistentă la apă datorită căptușelii Gore-Tex Performance Comfort care ajută la eliminarea transpirației, dar nu permite ca apa să intre în contact cu piciorul. Inserțiile din microfibră și stabilizatorul pentru călcâi oferă o protecție sporită, în timp ce sistemul de fixare rapidă oferă siguranță suplimentară pe pământ neuniform. Talpa intermediară Eva și talpa FriXion AT contribuie la confortul și stabilitatea generală a cizmei. Falkon a fost creat special pentru copiii care doresc să se deplaseze în siguranță pe toate tipurile de teren.

   Compusul La Sportiva FriXion este rezultatul unei cercetări și dezvoltări extinse care vizează crearea unor talpi exterioare cu parametri de aderență și durabilitate ce răspund tuturor tipurilor de utilizare și teren.

   Sistemul inovator Impact Brake este aplicat pe talpă pentru a absorbi impactul negativ cu solul si pentru a imbunatati tracțiunea și aderenta in panta. Poziția unică a canelurilor le permite să intre în contact cu solul pentru o absorbție maximă a impactului.

   Încălțămintea proiectată cu tehnologia GORE-TEX Insulated Comfort este proiectată pentru utilizare în aer liber, în condiții de ploaie, zăpadă și frig. Acestea combină impermeabilitatea durabilă și respirabilitatea optimă cu izolarea pentru o gamă largă de activități în aer liber. Apa și zăpada raman in exterior în timp ce transpirația este evacuata din interior. Datorită căptușelii interioare izolate, acestea oferă o protecție fiabilă împotriva frigului.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate