Angajam!

Pantofi trail barbati Mizuno Wave Daichi 4 FW 2019

374 Lei 624 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Un pantof care să corespundă spiritului exploratoriu al alergătorului montan, Wave Daichi 4 dispune de talpa incredibilă din cauciuc Michelin pentru o aderență de neegalat în sălbăticie. Sistemul reglabil de ajustare adaugă siguranță suplimentară piciorului, care funcționează în același timp cu tehnologia XtaRide și Mizuno Wave pentru a vă oferi adaptabilitate imbatabilă, astfel încât să puteți menține ritmul maxim pe teren neuniform.

    Designul talpii din cauciuc Michelin asigura tracțiune multi-direcțională și adaptabilitate maximă la sol. XtaRide permite pantofului să se adapteze neregulilor de suprafață și să lucreze în armonie perfectă cu corpul.

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii seMizuno Wave obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate.

   Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea unor materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei. Folosind cea mai recentă tehnologie de captare a mișcării și biomecanică, Mizuno a conceput pantofi care urmeaza ciclul normal de mers al piciorului.

   AP + este un compus ușor din talpa intermediară care oferă putere de reactie și amortizare, asigurând un nivel ridicat de confort.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate