Angajam!

Pantofi trail barbati Mizuno Daichi 4 SS 2019

#ID: master-144678
284 Lei 518 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Acum puteți parcurge orice traseu cu talpa de cauciuc Michelin - proiectată pentru tracțiune multi-direcțională și flexibilitate. Tehnologia XtaRide, amortizarea dinamică și lamela concavă paralelă, permit pantofului să se adapteze oricărei suprafețe și să lucreze în armonie perfectă cu corpul. 

  Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii seMizuno Wave obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei. Folosind cea mai recentă tehnologie de captare a mișcării și biomecanică, Mizuno a conceput pantofi care urmeaza ciclul normal de mers al piciorului.

   XtrarideXtaRide este conceptul tehnic al pantofilor de trail Mizuno, care prin intermediul canelurilor in forma de "X" din zona de mijloc a talpii exterioare îmbunătățeste adaptarea pantofului pe teren variat pentru aderență și stabilitate mai bună.

   

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate