Angajam!

Pantofi trail barbati La Sportiva Crossover 2.0 GTX SS 2022

974 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Un pantof cu membrana integrată proiectat pentru alergarea off road în lunile de iarnă. Recomandat pentru antrenamente si competitii de ultra trail datorită membranei care împiedică pătrunderea noroiului și zăpezii. Talpa grippy FriXion AT are o zonă dedicată AT Grip pentru a crește și personaliza rezervele pe zăpadă și gheață. Confortul este garantat de sistemul „Easy-in” care accelereaza procesul de incaltare si potrivire a pantofului.

   Compusul La Sportiva FriXion este rezultatul unei cercetări și dezvoltări extinse care vizează crearea unor talpi exterioare cu parametri de aderență și durabilitate ce răspund tuturor tipurilor de utilizare și teren. 

   EVA - INJECTAT
   Grad ridicat de amortizare și elasticitate a țesăturii. Aceste caracteristici ajută în timpul fazei de propulsie, motiv pentru care tălpile intermediare injectate sunt ideale pentru utilizarea pe trasee off-road. Mai mult decât atât, talpa intermediară injectată EVA reduce drastic efectul de comprimare în timp, permițând produsului să mențină aceleași caracteristici pe întreaga durată de utilizare.

   Sistemul inovator Impact Brake este aplicat pe talpă pentru a absorbi impactul negativ cu solul si pentru a imbunatati tracțiunea și aderenta in panta. Poziția unică a canelurilor le permite să intre în contact cu solul pentru o absorbție maximă a impactului.

    Încălțămintea proiectată cu tehnologia GORE-TEX Insulated Comfort este proiectată pentru utilizare în aer liber, în condiții de ploaie, zăpadă și frig. Acestea combină impermeabilitatea durabilă și respirabilitatea optimă cu izolarea pentru o gamă largă de activități în aer liber. Apa și zăpada raman in exterior în timp ce transpirația este evacuata din interior. Datorită căptușelii interioare izolate, acestea oferă o protecție fiabilă împotriva frigului.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate