Angajam!

Pantofi tenis barbati Mizuno Wave Exceed Tour 3 CC FW 2019

347 Lei 696 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi de tenis?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Putere, viteză și stabilitate. Tot ce ai nevoie într-un pantof de tenis echilibrat, perfect pentru a aduce avantajul de partea ta permanent. Dispunând de tehnologia Mizuno Wave pentru protecția optimă a gleznei, completată de D-Flex Groove și SR-Touch pentru mișcări agile și accelerare de mare viteză. Dispune de o talpă Clay Court, recomandată în special pentru terenurile din zgura.

   Inspirata din natură, Wave este o tehnologie unică Mizuno, care oferă atât amortizare cât și stabilitate eficienta. SR-Touch este un material avansat care absoarbe șocurile și menține tranziția lină datorită proprietăților sale de revenire rapidă.

   O scobitură diagonală special concepută în zona intermediara permite jucătorului să se intoarca la viteză și putere maximă, transferând eficient mișcarea naturală a corpului și schimbarea direcției. PoWnCe este un material intermediar extrem de usor cu proprietăți excelente de confort și rezistență.

   X10 este un cauciuc de carbon Mizuno extrem de rezistent, care permite uzură pentru mai mult timp în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune la lovirea călcâiului.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate