Angajam!

Pantofi tenis dama Mizuno Wave Impulse AC SS 2019

206 Lei 518 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi de tenis?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Noul model de dama Mizuno Wave Impulse AC a fost creat pentru viteză, accelerație și agilitate de neegalat. Oferă o potrivire ușoară și confortabilă pentru control deosebit și creste nivelul de performanta datorita insertiilor netede de pe suprafata exterioara a tălpii. Talpa intermediara ofera o amortizare usoara.

  Tehnologia Dynamotion Fit de la Mizuno nu oferă doar o potrivire confortabilă pentru îmbunătățirea controlului, ci reduce foarte mult din presiunea resimtita in timpul jocului. Combinația dintre tehnologia Wave, U4icX și Ap + are ca rezultat o talpă intermediară moale cu stabilizator in partea din spate a piciorului.

  Mizuno Wave este tehnologia unică care oferă amortizare și stabilitate și poate fi proiectată pentru toate tipurile de pantofi de sport. Talpa U4icX amortizează fiecare pas si ofera un confort de neegalat. 

   X10 este cel mai durabil cauciuc de carbon care permite o uzură de lungă durata în zonele cu impact ridicat și suplimentează tracțiunea la impactul cu zona calcaiului.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate