Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Wire 2 Carbon Air

#ID: master-146860
1.008 Lei 1.680 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  TECHPRO este o microfibră PU Made in Italy. Este considerată o piele extrem de tehnologică și inovatoare, ecologică, potrivită pentru produsele tehnice și sportive care necesită niveluri ridicate de performanță. TECHPROincorporează caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă si impermeabilitate. Incorporeaza un tratament hidro și anti-mucegai, care impiedică instalarea bacteriilor. TECHPRO este certificată de Oeko-Tex, nu conține substanțe nocive și respectă restricțiile legale.

   Materialul fotoluminiscent capturează lumina naturală sau artificială pentru a o da înapoi mediului înconjurător noaptea. Fotoluminescența este o sursă de energie curată și regenerabilă inofensivă mediului și oamenilor.

   Mecanismul central, SINGLE TECNO-3 PUSH SYSTEM, creează un echilibru perfect al tensiunii dintre partea interioară și cea exterioară a pantofului. Mecanismul simetric garantează o adaptare excelentă a închiderii. Butonul amplasat in partea centrala faciliteaza ajustarea cataramei.

    Datorita tehnologiei TECHNO-3 PUSH partea superioară se adapteaza la forma piciorului pentru o potrivire personalizată. Sistemul de inchidere SIDI este îmbunătățit prin materialul SIDI Wire fara legaturi pentru reglare intuitiva și fără efort. Catarama TECHNO-3 PUSH poate fi înlocuită.

   Dispozitivul de fixare a călcâiului impiedica alunecarea în timpul urcărilor sau a sprinturilor. Fiecare parte a călcâiului poate fi reglată independent, pentru o potrivire perfectă. Pentru o ajustare personalizată, rotiți șurubul spre semnul "+" pentru a strânge dispozitivul de reținere a călcâiului și spre semnul "-" pentru a-l deschide. Călcâiul întărit păstrează piciorul într-o poziție optimă și evită deformarea încălțămintei datorită performanțelor extreme.

   Talpa VENT CARBON dispune de un suport ușor și înlocuibil și o zona de aerisire integrata.Pentru triatlon, aerisirea servește și ca scurgere de apă, îmbunătățind confortul piciorului după o tranziție umedă. Beneficiile cheie sunt reprezentate de transferul superior de putere datorită greutății reduse și a rigidității, dar și de confortul climatic. Talpa este fabricata exclusiv din fibra de carbon într-un model de țesătură orientata spre unghiuri opuse care maximizează rigiditatea, permițând în același timp un grad mic de flexibilitate controlată.

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate