Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Shot Matt

1.307 Lei 1.867 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   TECHPRO este o microfibră PU Made in Italy. Este considerată o piele extrem de tehnologică și inovatoare, ecologică, potrivită pentru produsele tehnice și sportive care necesită niveluri ridicate de performanță. Incorporează caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă și impermeabilitate. Are un tratament hidro și anti-mucegai, care impiedică instalarea bacteriilor. TECHPRO MICROFIBER este certificată de Oeko-Tex, nu conține substanțe nocive și respectă restricțiile legale.

   Materialul galben fotoluminiscent captează lumina naturală sau artificială pentru a o da înapoi mediului înconjurător în întuneric. Fotoluminescența este o sursă de energie curată și regenerabilă, inofensivă mediului și oamenilor.

   Sistemul DOUBLE TECNO 3 PUSH este introdus pe o singură bază, motiv pentru care incaltarea si descaltarea pantofilor va fi mai rapida. Mecanismul central creează un echilibru perfect al tensiunii intre partea interioară și cea exterioară a încălțămintei. Mecanismul simetric garantează o adaptare excelentă a închiderii. Un buton inovator adăugat la catarama monofilamentului, dacă este împins, o ridică pentru a facilita ajustarea.

   Dispozitivul ajustabil pozitionat deasupra calcaiului permite adaptarea la particularitatile anatomice ale oricarui picior. Strangerea se face cu ajutorul a doua suruburi independente prin simpla rotire spre + sau -. Greutate redusă, ușor de utilizat și înlocuibil. Pentru o siguranță sporită în timpul pedalarii, noul dispozitiv de reglare a călcâiului este prevăzut cu inserții reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate în condiții de întuneric.

   Călcâiul întărit păstrează piciorul într-o poziție optimă și evită deformarea încălțămintei datorată performanțelor extreme sau presiunii prelungite.

   Talpa VENT CARBON este proiectata cu un canal de ventilație integrat și canale de aer pentru disiparea căldurii și a debitului de aer. Aerisirea poate fi deschisă sau închisă pentru confort timp de 4 sezoane. Este fabricata exclusiv din fibră de carbon într-un model de țesătură orientat spre unghiuri opuse care maximizează rigiditatea, permițând în același timp un grad mic de flexibilitate controlată. Această flexibilitate reduce biomecanic stresul asupra tendonului plantar și ajută la promovarea circulației. Pentru triatlon, aerisirea servește și ca scurgere de apă, îmbunătățind confortul piciorului după tranziție.

   

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate