Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Genius 7 Mega

476 Lei 907 Lei Discount 48% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

     Modelul Sidi Genius 7 in versiunea "Mega" este varianta mai lata cu 4 mm.

     Microfibra MICROTECH incorporeaza caracteristici de rezistenta, stabilitate, greutate redusa si respingere a apei prin utilizarea tratamentului "Water-Tech". Datorita lipsei unui impact negativ asupra mediului, emisii mai putin nocive in aer si in mediul de lucru, este benefic atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru utilizatorul final.

     Sistemul SOFT INSTEP CLOSURE este o banda larga, curbata anatomic, combinata cu o captuseala EVA moale, formata termic, care distribuie presiunea in mod egal. Sistemul poate fi ajustat de pe ambele parti, pentru a centra perfect suportul EVA.

     Inchiderea micrometrica numita "CALIPER BUCKLE" se poate regla prin ridicarea cataramei centrale. Pentru a deschide complet, ridicati ambele catarame laterale sau impingeti butonul central pentru a slabi usor cureua. Sistemul este reglabil si in timpul unei curse.

     Cureaua Velcro HIGH SECURITY are dinti de blocare integrati din polimer care se completeaza perfect atunci cand cureaua este inchisa.

     Calcaiul intarit mentine piciorul intr-o pozitie optima si evita deformarea incaltamintei datorita performantelor extreme. Talpa reproiectata MILLENNIUM 5 este construita din fibra de carbon injectata intr-o matrita de nailon. Aceasta infuzie de fibra de carbon din nailon imbunatateste rigiditatea si durabilitatea, asigurand performanta optima in urma utilizarii prelungite si a schimbarilor de temperatura.

 

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate