Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Ergo 5 Matt

937 Lei 1.339 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   TECHPRO este o microfibră PU Made in Italy. Este considerată o piele extrem de tehnologică și inovatoare, ecologică, potrivită pentru produsele tehnice și sportive care necesită niveluri ridicate de performanță. Incorporează caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă și impermeabilitate. Are un tratament hidro și anti-mucegai, care impiedică instalarea bacteriilor. TECHPRO MICROFIBER este certificată de Oeko-Tex, nu conține substanțe nocive și respectă restricțiile legale.

   Materialul galben fotoluminiscent captează lumina naturală sau artificială pentru a o da înapoi mediului înconjurător în întuneric. Fotoluminescența este o sursă de energie curată și regenerabilă, inofensivă mediului și oamenilor.

   Sistemul SOFT INSTEP CLOSURE este compus dintr-o banda larga, curbata anatomic, combinata cu un suport EVA moale, format termic, care distribuie egal presiunea. Sistemul este ajustabil de pe ambele părți pentru a centra perfect suportul EVA.

   Mecanismul central, SINGLE TECNO-3 PUSH SYSTEM, creează un echilibru perfect al tensiunii intre partea interioară și cea exterioară a pantofului. Mecanismul simetric garantează o adaptare excelentă a închiderii. Butonul amplasat in partea centrala faciliteaza ajustarea cataramei.

   Curelele velcro cu dinți polimeri de blocare integrati fac închiderea să fie mai sigură. Călcâiul întărit păstrează piciorul într-o poziție optimă și evită deformarea încălțămintei datorată performanțelor extreme sau presiunii prelungite.

   Talpa este fabricata din fibră de carbon injectată într-o matrice din nailon. Nylonul utilizat nu absoarbe apa și nu își pierde rigiditatea pe vremea caldă sau umedă sau pe măsură ce îmbătrânește. Rezultatul este o talie mai ușoară și mai rigidă.

   

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate