Angajam!

Pantofi ciclism sosea Sidi Ergo 5 2020

937 Lei 1.339 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  TECHPRO este o microfibră PU Made in Italy. Este considerată o piele extrem de tehnologică și inovatoare, ecologică, potrivită pentru produsele tehnice și sportive care necesită niveluri ridicate de performanță. TECHPROincorporează caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă si impermeabilitate. Incorporeaza un tratament hidro și anti-mucegai, care impiedică instalarea bacteriilor. TECHPRO este certificată de Oeko-Tex, nu conține substanțe nocive și respectă restricțiile legale.

   Materialul fotolumenescent capturează lumina naturală sau artificială pentru a o da înapoi mediului înconjurător noaptea. Fotoluminescența este o sursă de energie curată și regenerabilă, inofensivă mediului și oamenilor.

   Sistemul SOFT INSTEP CLOSUREeste o banda larga, curbata anatomic, combinata cu o captuseala EVA moale, formata termic, care distribuie presiunea in mod egal. Sistemul poate fi ajustat de pe ambele părți, pentru a centra perfect suportul EVA.

Mecanismul central, SINGLE TECNO-3 PUSH SYSTEM, creează un echilibru perfect al tensiunii dintre partea interioară și cea exterioară a pantofului. Mecanismul simetric garantează o adaptare excelentă a închiderii. Butonul amplasat in partea centrala faciliteaza ajustarea cataramei.

 

Calcaiul intarit mentine piciorul intr-o pozitie optima si evita deformarea pantofului de performante extreme si presiunea prelungita.

Talpa este fabricata din doua materiale diferite, din fibre de nylon si carbon. Este fabricat din fibra de carbon injectat intr-o matrice de nailon. Nylonul utilizat nu absoarbe apa si nu isi pierde rigiditatea pe vremea calda sau ploioasa sau pe masura ce imbatraneste. Rezultatul este o talpa mai usoara si mai rigida.

 

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate