Angajam!

Pantofi ciclism sosea Northwave Sonic 2 Plus 2018

339 Lei 615 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Northwave si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Talpa armată NRG cu 5 guri de aerisire ofera un flux optim de aer si un indice de rigiditate de 8,0. Aceasta asigură o rigiditate sporită datorită noului amestec de nailon armat cu fibră de sticlă și îmbogățit cu carbon. Ventilația inferioară canalizează aerul în interiorul tălpii, în timp ce orificiile laterale garantează o alimentare cu aer proaspăt.

    O rotire și pantoful se mulează pe picior. Cu ajutorul manetei cu dublă funcţiune, se pot slăbi șireturile dintr-o singură mișcare. Butonul lateral oferă funcționalități duale: apăsați butonul pentru eliberarea micrometrică sau ridicați butonul pentru a anula complet închiderea. Dispune de cabluri care valorifica cele mai bune tehnologii utilizate în navigație și pot fi înlocuite cu ușurință utilizând kitul de piese de schimb.

   Construcția stratului termosudat combină mai multe straturi fără suprapuneri pentru o ventilație excelentă și o reducere a greutății. Designul permite integrarea unui sistem eficient de reținere a călcâiului în interiorul structurii, fără a fi nevoie de elemente externe. Aceeași eficiență, greutate redusă.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate