Angajam!

Pantofi ciclism MTB Sidi Eagle 7 SR Mega

668 Lei 955 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Modelul Sidi Eagle 7 SR în versiunea "Mega" este varianta mai lată cu 4 mm.

   Acest pantof oferă o potrivire excelentă și stabilitate. Este fabricat din microfibră de înaltă calitate și inserții de plasă și, datorită tratamentului său special, este respirabil și rezistent la murdărie. Sistemul de închidere oferă opțiuni precise de ajustare și poate fi înlocuit parțial, dacă este necesar.

   Microfibra MICROTECH incorporeaza caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusă si respingere a apei prin utilizarea tratamentului "Water-Tech". Datorita lipsei unui impact negativ asupra mediului, emisii mai puțin nocive în aer și în mediul de lucru, este benefic atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru utilizatorul final.

   Sistemul SOFT INSTEP CLOSURE este reprezentat de o banda larga, curbata anatomic, combinata cu o captuseala EVA moale, formata termic, care distribuie presiunea in mod egal. Sistemul poate fi ajustat de pe ambele părți, pentru a centra perfect suportul EVA.

   Închiderea micrometrică numită "CALIPER BUCKLE" se poate regla prin ridicarea cataramei centrale. Pentru a deschide complet, ridicați ambele catarame laterale sau împingeți butonul central pentru a slăbi ușor cureua. Sistemul este reglabil și în timpul unei curse.

   Cureaua Velcro HIGH SECURITY are dinți de blocare integrati din polimer care se completează perfect atunci când cureaua este închisă.

   Călcâiul întărit mentine piciorul într-o poziție optimă și evită deformarea încălțămintei datorită performanțelor extreme. Mai usoara si mai performanta, noua talpa Sidi este fabricată din nailon cu inserții de PU (poliuretan). Forma unica a fost concepută special pentru biciclete montane, deoarece permite o bună aderență, facilitează dispersia noroiului și asigură stabilitatea corectă. Inserția centrală cu sigla Sidi funcționează ca o contra-alunecare și este practică și utilă mai ales pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate