Angajam!

Pantofi ciclism MTB Sidi Eagle 10 2020

893 Lei 1.051 Lei Discount 15% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte ciclism?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Sidi si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Acest model de top este acum disponibil și cu o talpă MTB RS17 care ofera și mai mult suport piciorului. Asigură o potrivire excelentă și stabilitate prin numeroase detalii tehnice de înaltă calitate. Partea superioara este confecționata din microfibra și inserții din plasă, iar datorită tratamentului său special este respirabil și rezistent la murdărie. Sistemul de închidere oferă opțiuni de reglare precise și poate fi înlocuit parțial dacă este necesar.

   Talpa MTB RS17 ușoară și performantă este realizată din nailon cu insertii PU (poliuretan). Forma benzii de rulare a fost special concepută pentru bicicleta de munte, permite o aderență bună, facilitează dispersia noroiului și asigură stabilitate. Insertia centrala cu logo-ul Sidi funcționează ca antiderapant și este practica și utila mai ales pentru utilizatorii cu mai puțina experiență. Zona degetelor care este mai supusă uzurii poate fi înlocuită cu șuruburi și oferă totuși posibilitatea de a monta crampoane pentru a îmbunătăți tracțiunea pe terenuri deosebit de noroioase. RS17 reprezintă rezultatul final din punct de vedere al rigidității pentru pedalare și extensiei pentru mers.

   Sistemul TECHNO-3 de la SIDI adapteaza partea superioară la forma piciorului pentru o potrivire personalizată. La fel ca majoritatea pieselor mici SIDI, BUCKLE TECNO-3 este funcțional și înlocuibil. 

   Forma anatomică asigură o ajustare optimă și o distribuție uniformă a presiunii la nivelul piciorului, fiind reglabilă pe ambele părți prin intermediul blocării răsucitoare TECNO-3.

   MICROTECH incorporează caracteristici de rezistență, stabilitate, greutate redusa și impermeabilitate. Este fabricat folosind tratamentul „Water-Tech”. Impactul asupra mediului, emisiile mai puțin nocive în aer și în mediul de muncă și faptul că nu s-au folosit solvenți, ci produse pe bază de apă, este benefic atât pentru mediu, cât și pentru utilizatorul final.

   Materialul fotoluminescent absoarbe lumina zilei și o eliberează în întuneric. Astfel oferă cea mai bună vizibilitate ecologică noaptea.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate