Angajam!

Pantofi alergare dama On Running Cloudstratus

829 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs ON Running si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Sunteți gata să vă dublati sesiunile de alergare prin introducerea modelului Cloudstratus și a sistemului său dual unic Cloudtec? Proiectat de elvețieni pentru alergătorii care vor mai mult: mai multa amortizare, mai multă alergare. Cu sistemul de amortizare dublu secvențial care functioneaza in sincron, primul strat sustine fiecare pas, iar cel de-al doilea strat se îmbină pentru a absorbi impactul restant și pentru a oferi mai multa propulsie.

  Imagini pentru Cloudstratus Navy women Pentru prima oară, două straturi CloudTec îmbogățite cu Helion lucrează succesiv pentru amortizare verticală și orizontală. Acestea distribuie presiunea la contactul cu solul si va ofera un impuls suplimentar datorita tehnologiei Speedboard. Structura adaptată mărește zona de contact, distribuie presiunea și sporește mișcarea.
Imagini pentru Cloudstratus Navy women

  Suprafața anatomica cu ochiuri de plasa este creată asimetric, optimizata pentru confort și respirabilitate. Configurația șireturilor in forma de stea înfășoară piciorul pentru o fixare sigură și susține mișcarea naturală.

  • Offset: 8 mm
  • Greutate: 270 g

      

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate