Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Rider 22 SS 2019

231 Lei 578 Lei Discount 60% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Conceput pentru a menține ridicat nivelul de confort și o temperatura optima pe parcursul utilizarii, Wave Rider 22 are o talpa intermediara dubla construita cu ajutorul tehnologiilor U4icX și U4ic, care impreuna cu materialul din plasă de pe partea exterioara impiedica supraîncălzirea picioarelor. Componentele unice din zona intermediara asigura amortizare imbunatatita la o greutate redusa a pantofului si o revenire mai rapida la forma initiala dupa impactul cu solul.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduceMizuno Wave căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii seobține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate.

   SmoothRide minimizeaza accelerarea și decelerarea rapidă a piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. Brantul detasabil de calitate superioară ofera confort sporit și durabilitate in timp.

  Cauciucul cu carbon utilizat la realizarea talpii exterioare asigura o tractiune optima, in timp ce talpa intermediara realizata dintr-un material revolutionar, foarte usor, imbunatateste amortizarea.

   

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate