Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Prophecy 7 FW 2018

364 Lei 811 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

 Proiectat anatomic pentru cea mai bună performanță, unicul Infinity Wave ofera amortizare superioara acestui pantof durabil. Această tehnologie vă oferă o senzație unică, cu un grad ridicat de dispersie a șocurilor, care durează la infinit atunci când alergați pe distanțe lungi. 

 
AirMesh   Materialul AirMesh integrează un sistem de ventilație optim care oferă respirabilitate și permite piciorului să rămână în confort.
 
 
 

   Mizuno Wave este o tehnologie unică care combină două calități esențiale necesare pentru - amortizare și stabilitate. La alergare, corpul este excesiv tensionat și prin urmare este importantă combinația adecvată de amortizare și stabilitate pentru a reduce riscul de rănire.
Mizuno Wave

   Lamela ondulată oferă amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Tehnologia Wave reduce impactul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea tehnologiei cu ondulări se obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate. 

     Sistemul complet mecanic Infinity Wave permite o experiență de funcționare ce oferă o amortizare maximă care durează mult mai mult decât o încălțăminte pe bază de spumă.
 
 
   Sistemul de ventilație din talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulata în interiorul încălțămintei.        Noua gama de polimer sintetic cu proprietăți plastice și elastice asemănătoare cu ale cauciucului natural creat din resurse regenerabile si ulei de ricin, contribuie la reducerea încălzirii globale.PEBAX Rnew

    
   Abordarea tehnologică pentru a minimiza accelerația și decelerarea rapidă a piciorului în timpul tranziției creeaza posibilitatea unei plimbări optime. 
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate