Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Metaride SS 2020

674 Lei 1.225 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

 Asigurați-vă confortul pe distante lungi cu încălțămintea de performantă METARIDE de la ASICS. Proiectat pentru cei care doresc să evolueze, se mândrește cu un design eficient, rationalizat, care impreuna cu amortizarea energizata ofera o experiență de alergare perfecta. Tehnologia FLYTEFOAM Propel din talpa încălțămintei combină o construcție ușoară din spumă cu un randament ridicat de energie, pentru propulsie imbunatatita. Formula spumei ASICS asigură un impuls puternic, datorită unui compus unic de elastomeri. Veți experimenta o tranziție lină de la călcâi la vârful degetelor datorită curburii subtile a tălpii, în timp ce contorul fix vă înfășoară glezna pentru o mișcare controlată si vă ajută să rețineți energia musculară chiar și pe distanțe lungi.

   Partea din spate a pantofului este prevăzută cu tehnologia GEL pentru absorbția șocurilor pe suprafețe dure. Un plus de confort amortizat este asigurat de partea superioară din material tricotat circular, în timp ce talpa din cauciuc va acorda incredere pentru abordarea distanțelor lungi. Cu toate aceste caracteristici de înaltă tehnologie combinate într-un pantof de alergare elegant, puteți fi sigur că METARIDE vă va sustine pe drumul catre performanta.

PRONAŢIE

Pronația face parte din mișcarea naturală a corpului uman și se referă la felul în care piciorul tău se rostogolește spre interior pentru distribuirea impactului la aterizare. Înțelegerea tipului tău de pronație te poate ajuta să găsești un pantof de alergare confortabil. METARIDE este realizat pentru Neutral.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate