Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Nimbus 20 FW 2018

395 Lei 719 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  O cursa netedă și confortabilă, care are 20 de ani în desfășurare. Dotat cu amortizorul revoluționar FlyteFoam, suportul median FluidRide și construcția discretă a ochiurilor, Nimbus servește pentru alergătorii neutrii de toate nivelele. Materialul din plasa FluidFit de înaltă densitate din jacquard se adaptează în mod strategic mișcării naturale a piciorului, în timp ce suprapunerile tipărite 3-D oferă suport suplimentar pentru a vă oferi o potrivire personalizată care să vă mențină km după km.

Greutate: 8,8.

Înălțime călcâi: 25mm.

Ortholite

Acest material de lungă durată oferă un confort sporit picioarelor, oferind în același timp o excelentă gestionare a umidității și un nivel ridicat de respirabilitate.

Asics-Gel

Sistemul de amortizare ASICS-GEL™ atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul solicitat.

Ahar

AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate