Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Noosa FF SS 2018

317 Lei 635 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Noosa FF pentru bărbați este intrarea dvs. în categoria concurentilor rapizi. Noua versiune are acelasi Gel de amortizare ca si modelul anterior, dar acum este cuplat cu o suprafata complet nou, respirabila, care imbratiseaza piciorul si permite purtarea pantofilor fara sosete.

Noosa FF 2 dispune de o talpă intermediară FlytFoam și Gel fără a adăuga greutate. Detaliile reflctive 3M  vă menține vizibil în lumină scăzută și materialul super-respirabil cu ochiuri de plasă vă menține picioarele ventilate și uscate în timp ce alergat. Prin design, caracteristici si culoare, Noosa FF 2 se distinge fata de competitia sa.

Tehnologia noastră FlyteFoam oferă o întoarcere excepțională și o reacție indiferent de distanța, folosind fibrele super organice pentru a reduce ambalarea care se întâmplă în mod tradițional cu spumă mai moale și cu densitate redusă.

Brantul perforat optimizează scurgerea umidității și îmbunătățește respirația. 

Pentru stabilitate și confort. Suprafața este cusută în jurul unei plăci de pânză EVA și atașată direct la talpa intermediară.

O talpă realizată dintr-un amestec special de componente organice și neorganice, proiectat pentru a spori tracțiunea chiar și pe suprafețe umede.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate