Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Nimbus 21 FW 2019

476 Lei 864 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Alergați mai mult decât credeți că este posibil în pantofii de alergare GEL-NIMBUS ™ 21 de ASICS cu amortizare excelenta și tehnologii speciale pentru a răspunde pasului dumneavoastra natural.Pantoful GEL-NIMBUS ™ 21 este echipat cu tehnologia noastră I.G.S ™ (Impact Guidance System): o tehnică de construcție care permite încălțămintei să răspundă mersulului dumneavoastra natural. Tehnologia TRUSSTIC SYSTEM ™ oferă o stabilitate suplimentară.
    Partea superioară este realizată din plasă Jacquard și se va potrivi perfect, permițând aerului să patrunda și să păstreze piciorul aerisit în timp ce alergati. Faimoasa tehnologie Asics GEL ™ vă oferă o amortizare energizată sub formă de silicon absorbant de șocuri în talpa, atat in parta din față cat și in partea din spate pentru o activitate cu impact puternic. Tehnologia FLYTEFOAM ™ Propel în talpa intermediară oferă o săritură excelentă. Această formulare ușoară de spumă are un elastomer special de retur cu energie mare care functioneaza precum un arc sub picior cu talpa noastră SpEVA, care creste si rezistenta in timp la uzura a pantofului.

    Pentru a vă asigura o potrivire excelentă, există un blat de călcâi extern care vă ține călcâiul stabil si menține confortul în timp ce parcurgeți traseul. Și am adăugat o priză de călcâi AHARPLUS ™ pe talpă pentru a vă ajuta să funcționați cât doriți. Acest cauciuc rezistent la abraziune ASICS este un compus din cauciuc dur utilizat pentru a reduce uzura excesivă. Toate acestea permit încălțămintei să ia încordarea, astfel încât să te poți concentra asupra a ceea ce contează: respirația și ritmul tău.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate